Žena koja se predstavila kao Zvezdanova tetka Dragana iznela je šokantne tvrdnje

Žena koja se predstavila kao Zvezdanova tetka Dragana iznela je šokantne tvrdnje o odnosu Slavnića i ćerke njegove nevenčane supruge Ane Ćurčić.

Ona tvrdi da je Anina ćerka istetovirala svog očuha na ruci, i aludirala na to da je Zvezdan imao nešto više sa svojom pastorkom.

- Zvezdan voli mlade devojke. To je malo nejasno i nelogično da devojka koja ima 22 godine napravi tetovažu posvećenu očuhu. Ana stalno govori kako je ona svoju decu vaspitala, kako je mogla da joj dozvoli da stavi tetovažu očuha? Ta devojka što tetovira je čak i izjavila da joj je ona ostala 50 evra dužna - ispričala je žena koja se predstavila kao tetka Dragana za Hype TV, prenosi Blic.

Podsećamo, Ana je Zvezdana napala nedavno u "Zadruzi" tokom svađe koju su imali, pa je pokušavala da ga natera da prizna šta je radio s njenom ćerkom.

Foto: hype tv

- Reci, Zvezdane, sad ako smeš zbog čega je moja ćerka istetovirala tvoje ime?! Je l' smeš da priznaš? Ako ne smeš, mogu ja da pričam o tim detaljima bez problema. Ne plašim te se, ali znam da, kada bih progovorila o tome, ti bi momentalno izašao iz rijalitija. Pobegao bi udarajući se petama u dupe od besa i straha. To ću i da uradim jednom, samo me povuci za jezik! Mnogo ima detalja o tome, nacija bi se šokirala i zgrozila, ali imam toliko poštovanja i ljubavi prema svojoj deci da mi ne pada na pamet da njih izlažem bilo kakvom stresu zbog tvojih afera, nenormalnog ponašanja i nasilja. Nismo završili, treba da me se paziš i ti i ova tvoja balavica - urlala je tada Ana, a Slavnić je ćutao.

Autor: blic.rs

#Ana

#ZADRUGA

#cerka

#tetovaza

#zvezdan