Danas u Velikoj sali SKC-a

U utorak, 14. marta, od 18 sati u Velikoj sali SKC-a biće održana promocija najpopularnijeg manga serijala o odrastanju Laku noć, Punpune Inija Asana 📖📚.

O mangi će govoriti: Aleksa Gajić, strip-autor i dugogodišnji Lagunin ilustrator, Milan Jovanović, urednik u IK Stalker i Aleksandar Nešić, urednik serijala i moderator.

Za ljubitelje devete umetnosti pripremamo specijalno iznenađenje! Poklanjamo grafiku u ograničenom tiražu specijalno napravljenu povodom održavanja promocije.

Laku noć, Punpune – manga koja ima čast da prva povede StarWay na putovanje kroz svet devete umetnosti, remek-delo je koje potpisuje Inio Asano, nadaleko poznat kao jedna od vodećih olovaka japanske strip-produkcije 21. veka. U svom najintimnijem delu do sada Asano kroz 13 tankobona govori o teškim temama otuđenosti, nelagode, te danas nikad aktuelnijeg FOMO-a (Fear Of Missing Out iliti strah od propuštenog) kroz prizmu zajedništva, dečje euforije i ljubavi u svakom pogledu.

Laku noć, Punpune je uspeo ono što su retki planetarno popularni serijali doživeli, a to je da prevaziđe svoju nametnutu ciljanu publiku (tinejdžeri i mladići) i postane manga van žanra, manga iz koje mladi upijaju i uče dok se stariji podsećaju i prihvataju ☝🏻.

Autor: redportal.rs

#Delfi

#Laguna

#REDbookish

#bookish

#knjiga