Kroz sličnu dramu prošla i sama

Pevačica Indira Aradinović Indi nedavno je prošla kroz pravu dramu nakon operacije smanjivanja želuca. Nakon intervencije, pevačici se zdravstveno stanje pogoršalo. Nakon što se otac Darka Lazića podvrgao ovom zahvatu, njegovo stanje se naglo pogoršalo i on nažalost nije uspeo da pobedi.

Milan Lazić, otac Darka Lazića, preminuo je juče, u nedelju 13. decembra, nakon što mu se 5. decembra iskomplikovala situacija nakon operacije smanjivanje želuca. Nakon što se odličio na ovaj korak, pošto je video rezultate svog sina, on se odlučio istu da uradi ne sluteći da će mu to okončati život. Kroz tu dramu je prošla i pevačica Indi i kako sama kaže vesti o Darkovom ocu ju je jako pogodila.

Foto: Pink.rs

- Kada sam čula tu vest naravno da mi nije bilo svejedno. Naravno da sam se smorila. Žao mi je što je Darko ostao bez oca zbog jedne operacije. Zvala sam ga, ali nisam mogla da dođem do njega, verujem da je sada u haosu. Ono što sam čitala iz medija je da se njemu stanje pogoršalo tokom operacije, a ne nakon operacije. S obzirom na to da nam je operaciju radio isti hirurg, telefon mi konstantno zvoni da prokomentarišem, ali ću ostati suzdržana i ne želim ništa da komentarišem. To je operacija koja nosi rizik i mi pre operacije moramo da potpišemo saglasnost da idemo na operaciju na sopstvenu odgovornost, kroz sličnu dramu sam i ja prošla pre 5 meseci gde sam ostala bez jednog organa i primila 2 transfuzije krvi, a nakon toga mesec dana sam samo pijuckala vodu, čvrstu hranu nisam unela u sebe - rekla je pevačica,

Na kraju razgovora Indi je dala savet da svako od nas mora da vodi zdrav način života i brine o svom zdravlju.

- Hajde da se osvrnemo na zdraviji život. Zdravo se hranite, trčite, idite u teretanu, vozite bajs - rekla je Indi.

Autor: redportal.rs

#indi

#indiaradinovic

#operacija

#pevacica

#pink