Revolucija u digitalnom poslovanju, SVI fiskalni računi na JEDNOM mestu 😃

Kako prenosi portal Pink, u Republici Srbiji po zvaničnoj statistici posluje više od 120 hiljada firmi u sistemu PDVa koje su u zakonskoj obavezi da knjiže i čuvaju fiskalne račune. Za mnoge, a posebno za knjigovođstvene agencije, proces unosa podataka predstavlja pravi užas - jer ga karakteriše mukotrpno prekucavanje računa.

Upravo iz tog razloga IT kompanija GMbit iz Beograda je osmislila aplikaciju po imenu Zlatnik, koja automatski knjiži troškove. Aplikacija se početkom ove godine našla na tržištu i pokreće je ideja da se pojednostavi proces praćenja troškova i čuvanja računa.

Uz pomoć Zlatnika, od sada, knjiženje je potpuno automatizovano.

Kako objašnjavaju iz kompanije, dovoljno je da se mobilnim telefonom skenira račun sa QR kodom i odmah su sve stavke digitalizovane. Pored toga, aplikacija omogućava arhiviranje, sortiranje po kategorijama, datumima kao i pretragu unetih podataka.

Aplikacija Zlatnik je besplatna za privatne korisnike, dok je za pravna lica omogućen izbor licenciranih paketa u trajanju od 12 meseci.

Biznis korisnici imaju pristup svim podacima preko portala preko kojeg im je omogućen brz pristup i prikaz informacija, skladištenje podataka i preuzimanje istih.

Ovaj softver već koristi veliki broj pravnih lica u Srbiji, a cilj je da se stvori jedinstvena platforma koja bi omogućila korisnicima u potpunosti automatizovano praćenje celog poslovanja.

Info video o aplikaciji Zlatnik možete pogledati ovde:

IZVOR: You Tube / Zlatnik

Autor: Pink.rs

#GMbit

#aplikacija

#arhiviranje računa

#beograd

#besplatno

#fiskalni računi

#kućni budžet

#poslovanje

#pravna lica

#praćenje troškova

#privatni korisnici

#račini

#računi

#softver

#troškovi

#zlatnik

#čuvanje podataka