Policija više puta pretraživala kuću

Ameriku je nedavno zatekla vest o ženi koja je pronašla svog mrtvog muža u svom domu više od 7 meseci nakon što je nestao.

Naime, policija je više puta bezuspešno pretraživala porodičnu kuću Medžovih u potrazi za nestalim Ričardom Medžom.

Mrtvozornik okruga Medison Stiv Non objavio je 2. marta izveštaj o obdukciji u kojem je detaljno opisana situacija.

Izveštaj ukazuje na to da je Ričard Medž izvršio samoubistvo. Pre nego što se ubio, pozvao je svoju suprugu Dženifer i rekao joj da se tog dana ranije vratio kući sa posla.

Dženifer je otkrila da je Ričardov auto bio parkiran ispred njihove kuće, ali Ričarda nije mogla da ga pronađe u kući. Ona je dan kasnije prijavila njegov nestanak policiji.

Policija je nakon toga izvršila detaljnu pretragu njihove kuće, ali od Ričarda nije bilo ni traga ni glasa.

Kada je Dženifer pozvala policiju da prijavi čudan miris u kući, oni su još jednom izvršili detaljan pretres, ali ni nakon toga nisu uspeli da pronađu Ričardovo telo.

Dženifer je na kraju pronašla telo svog muža 11. decembra, više od 7 meseci nakon što je on izvršio samoubistvo. Otišla je da iz ormana izvadi božićne ukrase i tada je otkrila njegov leš.

Do tog trenutka, njegovo telo se mumificiralo. Kako je objašnjeno iz policije, takva tela nemaju jak miris, zbog čega je bilo potrebno toliko vremena za pronalazak Ričardovog leša.

Autor: redportal.rs