Crno-beli žele da se revanširaju za pretrpljen poraz u 1. delu sezone

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 časova dočekuju večitog rivala Crvenu zvezdu u okviru 21. kola Evrolige.

Iz kluba apeluju na navijače da borde crno-bele fer i sportski, bez upućivanja bilo kakvih uvreda prema bilo kome. Samo gromoglasna podrška Partizanu, bez ubacivanja predmeta u teren ili incidenata bilo koje vrste, biće od pomoći crno-belom timu, poručuje uprava crno-belih.

Kapije beogradske Štark arene biće otvorene 2 sata pred meč, a pravo kupovine karata imaju samo vlasnici sezonskih ulaznica.

Pred večerašnji večiti debri trener Partizana Željko Obradović izjavio je:

- U sred svega ovoga što igramo u Evroligi došla je i ta utakmica. Izuzetno je važna i za nas i za Crvenu zvezdu. Znamo koliki je ulog i probali smo da se spremimo na najbolji mogući način. Videćemo kako će to da izgleda sutra. Još jednom, poziv navijačima za fer i sportsko navijanje. Važnost utakmice je velika, da budu pravi kao što su bili tokom cele sezone - rekao je Obradović. 

Kapiten crno-belih Kevin Panter izjavio je:

- Igramo na domaćem terenu koji moramo da odbranimo. Veoma je važna utakmica, moramo biti fokusirani da ispunimo naš cilj. A to je da pobedimo, kao i u svakoj drugoj utakmici. Ključ je kao i uvek, da igramo jako, da ostanemo pametni tokom čitavog toka meča - naglasio je Panter. 

View this post on Instagram

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

IZVOR: IG / @partizanbc

Autor: redportal.rs

#ABA Liga

#kk crvena zvezda

#kk partizan

#partizan

#veciti derbi