Prema rečima upravnika salona, alarm se aktivira 60 sekundi nakon detekcije neovlašćenog ulaska

Kako se navodi u policijskom izveštaju, lopovi su oko 2 sata ujutru provalili u salon i za manje od minut izneli šest novih automobila. I to ne bilo koji, već šest Dodge Challengera u SPT Hellcat maski. Desilo se u salonu Don Franklin Somerset Chrisler Dodge Jeep Ram u Somersetu, Kentaki.

IZVOR: YT/WHAS11

- Zaista nesrećno. Nedostaju automobili vredni 600.000 dolara. Znate, to je mnogo novca. Prilično velika stvar. Razbili su zadnji prozor, ušli u zgradu, pronašli svih šest vozila i otišli ​​sa njima - rekao je menadžer izložbenog salona Adam Brajant za VKST

Prema rečima upravnika salona, alarm se aktivira 60 sekundi nakon detekcije neovlašćenog ulaska. Sve su završili i izašli iz salona za 45 sekundi. Policija je stigla na lice mesta za 3 minuta, ali je bilo kasno.

Policija je u međuvremenu uspela da locira pet automobila, a za šestim se još traga. Od pet automobila, jedan je stradao u saobraćajnoj nesreći, a vozač je uhapšen i lišen slobode. Drugi automobil je lociran samo zahvaljujući činjenici da je ostao bez goriva.

Zanimljivo je da je ovaj model često meta lopova.

Autor: redportal.rs