Monstrum radio kao trener u lokalnoj školi...

Kako prenosi portal Mondo, bivši trener čirlidersica iz Oklahome optužena je da je naterala 16-godišnjeg učenika, takođe dečka sopstvene ćerke, na dugotrajnu seksualnu vezu koja je opisana kao manipulativna i kontrolišuća. Dženifer Hokins stara 45 godina je radila pola radnog vremena u školi tokom navodne veze sa žrtvom, a otpuštena je nakon što je to izašlo na videlo, rekao je portparol okruga Mur.

Veza je počela u septembru 2017. godine, a učenik je od tada završio srednju školu i rekao policiji da je bio silovan bezbroj puta. Hokinsova je u početku negirala optužbe, ali je potom u suzama priznala da je pogrešila i da je imala odnose sa učenikom.

Sada 21-godišnja žrtva tvrdi da ga je 45-godišnja žena više puta silovala u svojoj kući u Oklahomi. Na pitanje koliko puta su ona i žrtva imali odnose, Hokinsova je navodno odgovorila da nema pojma, potom je policiji rekla da je to bilo puno puta. Tokom veze, koja je trajala do 2022, Hokinsova bi pokupila učenika u vreme ručka, dovela ga u svoju kuću, a njih dvoje bi potom imali odnose, navodi policija.

Žrtva je rekla policiji da je procenio da je imao odnose sa ženom više od 300 puta i da su se upoznali preko njene ćerke, sa kojom je žrtva izlazila neko vreme i poznavala je iz škole. Nejasno je da li su ćerka i žrtva još uvek bili u vezi kada je veza sa trenerom počela. Dok je gledao fudbalsku utakmicu u njenoj kući, osumnjičena je navodno dodirnula intimni deo žrtve i rekla mu da će tu fudbalsku utakmicu pamtiti do kraja života.

Student je pokazao poruke između njega i gospođe Hokins, koja se naljutila kad bi gledao druge devojke na društvenim mrežama, navodi se u izjavi pod zakletvom. Hokinsova je uhapšena i optužena za silovanje drugog stepena i seksualni napad.

Kako je naveo portparol škole:

Škola je nedavno saznala sve o neprikladnom kontaktu između trenera i učenika koji su se desili u prošlosti. Odmah smo kontaktirali policijsku upravu Oklahoma Sitija i podneta je prijava. Trener je odmah razrešen dužnosti. Bezbednost učenika i zaposlenih u državnim školama Mur je naša najveća briga. Službenici škole MPS će nastaviti da pomažu policiji u istrazi ovog slučaja.

Autor: Mondo.rs