Nemanja Radonjić i Ivan Jurić u sukobu

Kako prenosi portal Mondo, izgleda da su u potpunosti zakopane ratne sekire između trenera Torina Ivana Jurića i Nemanje Radonjića! Sve je počelo kada je u derbiju sa Juventusom hrvatski trener poslao Radonjića na teren u 60. minutu, a onda ga zamenio samo 14 minuta kasnije, besan zbog njegove igre i odnosa na terenu. Nakon toga je izbila i svađa, a prema navodima nekih medija bilo je i psovki! Navodno je Jurić opsovao majku srpskom fudbaleru, ali po svemu sudeći u Torinu i dalje računaju na brzonogog Srbina. 

Na konferenciji za štampu Jurić je govorio o brojnim povređenim fudbalerima koji igraju na krilnim pozicijama, a onda je o Srbinu izustio samo jednu reč:

Karamo je doživeo udarac u list i neće biti na meču. Povredio se na meču i uopšte nije trenirao. Vlašić trenira sa strane i nadamo se da će se vratiti sledeće nedelje. Pelegri se vratio, ali nije u top formi, za Lazara ćemo da vidimo, pred Zimom je dug put, a Viera je i dalje van tima i nadamo se da će se vratiti posle pauze.

Nakon toga novinari su ga pitali da li je sada vreme za Radonjića, on je sam odgovorio:

Da.

Veliki je put pred Radonjićem koji je u Torinu na pozajmici iz Olimpika iz Marseja, a nakon utakmice sa Juventusom Jurić je javno rekao da od Radonjića nije uspeo da napravi fudbalera.

Bilo je sve veoma očigledno. U prvom poluvremenu smo dominirali, a u drugom je sve bilo teže i poremetila su nas dva gola. Jedino je ispravno da se meč tako završio, nismo poštovali dogovor i zato smo izgubili. Teško mi je da razumem ove stvari, po mom mišljenju - uopšte ne poštuje ovaj sport. Postoje stvari koje moraš da radiš, a ti uđeš i radiš suprotno - znači nisi u utakmici. Taj momak ima talenat, ali za šest meseci zajedničkog rada nisam mogao da ga pretvorim u fudbalera. Kod kornera moraš da budeš obazriv i prisutan. Može to da se završi i dobro i loše, ali moraš da budeš tu. Nekada se izvučeš zbog toga, ali danas smo mi platili.

Autor: Mondo.rs