Ova dama postiže sve na svim frontovima. Za 4 godine rodila je troje dece, a jednako je uspešna i na poslu, koji obožava! 👏

Diplomirana glumica i voditeljka emisije Slagalica Marija Veljković, koja nam svojim osmehom, ali i veselim duhom uvek popravi raspoloženje, ekskluzivno za Redportal.rs progovorila je o svom privatnom životu, verovanjima, karijeri, ali i o 2020. godini i neostvarenim željama.

Foto: Printscreen Instagram / @mare.veljkovic

Da možeš da se vratiš u prošlost, šta bi volela da promeniš? 🤔

Možda neke sitnije stvari. Ali ono što je glavno, to čime se bavim i koliko dece imam, s te tačke gledišta ni za čim ne žalim i apsolutno ništa ne bih promenila.

Da li veruješ u sudbinu? 😊

Da, izuzetno verujem u sudbinu, kako god to nazvali, sudbina, sreća religija... Ja verujem da postoji nešto što svima nama daje neke mogućnosti. Verujem da čovek ne može da uspe, bez obzira na kvalitete, ako nema sreće i ako se sudbinski nije namestilo. Verujem da tu nema uspeha.

Koliko vremena provodiš na društvenim mrežama? Koja ti je omiljena i zašto? 🧐

Nažalost, jako puno vremena provodim na društvenim mrežama. I više nego što bi trebalo. Omiljen mi je Instagram jer pruža velike mogućnosti, ali zbog mog i Kristininog Jutjub kanala često sam i na Jutjubu. Više sa poslovne i profesionalne tačke gledišta, nego što toliko uživam da se socijalizujem.

Da li veruješ u horoskop? 😎

Da, verujem u horoskop, ali ne onaj u dnevnim novinama tipa: Danas ćete imati uspeha. Verujem u onaj na nekom globalnom nivou, a to je: Koje osobine ima koji znak, koji se znaci slažu, a koji ne. 😅

Ko ti daje najbolje savete? 🗣

Trenutno kolege i prijatelji, jer većina mojih nedoumica je vezana za posao i onda volim kada mi oni iskreno kažu šta misle. Volim da saslušam više mišljenja i onda napravim neko svoje.

Foto: Printscreen Instagram / @mare.veljkovic

Opiši događaj koji te je opametio?

Ne bih ja baš rekla da čovek može da se promeni i opameti od jednog događaja, kao na primer: Bilo mi je muka od previše hrane, pa se neću više prejedati. Mislim da jedan događaj ne može biti ključan u životu, sudbini, karijeri, emocijama čoveka da on kaže: E od sutra je novi list. Bar ja nisam to doživela, možda mi se tek desi.

Najlepša uspomena iz detinjstva? 💝

Najlepše uspomene iz detinjstva su vezane za mene i mog brata. Naše provedeno vreme, naše svađe i tuče. 🤣 Za naše nestašluke, ljubav...

Voditeljstvo ili gluma? 🧐

Ja sam jednom rekla da sam u karijeri gramziva osoba. Obožavam voditeljstvo, gluma mi je osnovni poziv. Kada bi moglo jedno i drugo u paketu, ja bih tada bila najsrećnija.

Šta očekuješ da ti Deda Mraz ostavi ispod jelke ove godine? 🎅🎄

Ako bi mogao da mi upakuje osećaj bezbrižnosti i ostavi ispod jelke, to bi mi najviše trebalo! 🤣 Samo taj neki osećaj sigurnosti i bezbednosti za kojim, ja mislim, svi ove godine žudimo.

Da li imaš neku neostvarenu želju? 🧐

Imam. Imam i više jer mislim da čovek ako nema želje u životu, da je onda, prosto, završio. Moje želje su se ostvarile što se tiče moje dece, jer ih imam troje, tu sam dostigla vrhunac. Ali naravno da imam još neke želje u životu. Kažem da kada ćovek prestane da želi, kao da je jedan deo njega prestao da postoji.
View this post on Instagram

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

IZVOR: IG / @mareveljkovic

Destinacija za život iz snova? 🌍🌊

Pa ja sam skromna što se tiće moje "baket liste". Ono što bih želela kada se sve ovo sredi da posetim jeste Positano na obali Malte. Dakle, nije ništa neostvarivo ni preko sveta, ali nisam do sada nikad otišla tamo, a baš bih volela, jer mi na svim slikama deluje toliko magično, prelepo i bajkovito.

Poruka kojom ćeš ispratiti 2020. godinu, a šta bi poželela našim čitaocima, gledaocima, slušaocima u 2021. godini? 😍

Za razliku od većine ljudi, ja zaista ne mogu da kažem da je ova godina bila katastrofa što se tiče posla, jer sam radila uprkos svemu. Da ispratim ovu 2020, ne ponovila se, najviše zbog tih osećanja, bezbrižnosti, sreće slobode... Svi znamo zbog čega. Požela bih svima da sledeća godina bude nekako veselija, srećnija, bezbrižnija, slobodnija apropo svega ovoga što smo pričali. Poželela bih uspeh, radost i ljubav, pre svega!

Autor: redportal.rs

#Marija Veljković

#intervju