Od 7. do 13. marta

Pripremite spisak naslova i posetite Sajam knjiga koji će se održati od 7. do 13. marta u Novom Sadu u prostoru Novosadskog sajma 📖📚.

Laguna će i ovoga puta predstaviti svoju najnoviju produkciju, hitove domaće i svetske književnosti, kao i sjajna izdanja za decu!

📍 Na Laguninom štandu važiće fiksni sajamski popust od 15%, koji će se uvećavati za 10% ukoliko se odlučite za 3–5 knjiga, odnosno za 15% ukoliko birate 6–8 Laguninih izdanja, a ako vaš spisak za kupovinu sadrži 9 ili više naslova, dobijate dodatni popust od 20%!

Veliki broj Laguninih pisaca družiće se sa čitaocima i potpisivati svoje knjige, a ovo je spisak autora koji će Novosadski sajam svojim prisustvom još više ulepšati:

Vladimir Kecmanović, 7. mart, 19–20 sati

Mario Liguori, 8. mart, 18–19 sati

Jelena Bačić Alimpić, 8. mart, 19–20 sati

Dr Nele Karajlić, 9. mart, 19–20 sati

Dejan Aleksić, 10. mart, 10.45–11.30 sati

Dejan Stojiljković, 10. mart, 17–18 sati

Mirjana Novaković, 10. mart, 20–21 sati

Goran Petrović, 11. mart, 18–19 sati

Vanja Bulić, 12. mart, 18–19 sati

Foto: redportal.rs/Laguna

Ekskluzivno na Novosadskom sajmu knjigu Laguna će predstaviti novu knjigu Dejana Stojiljkovića Zvezda nad prazninom. Posetioci sajma će biti u prilici da prvi čitaju roman o neukrotivom geniju i misterioznoj smrti Branka Miljkovića, već od 7. marta, dok će se knjiga u redovnoj prodaji naći od 10. marta 🤩.

Naročito vam skrećemo pažnju na četvrti nastavak planetarno popularnog manga serijala Laku noć, Punpune, novi roman Vanje Bulića Milutinov greh, ilustrovano izdanje Alhemičara Paula Koelja, Gutači vatre Maje Trifunović, Ruža pod ledom Mirka Demića, Blistavo i strašno – drugi deo Bekima Fehmiua, knjigu putopisnih eseja Branka Anđića Na mapi utopije. Laguna je nedavno objavila izgubljeni rukopis Ulriha Aleksandera Bošvica Putnik, kao i Ispovest maske Jukija Mišime, jednog od najvećih japanskih pisaca dvadesetog veka 📚📖.

Kada je reč o izdanjima za decu, tu je neodoljivi Tom Gejts i super fine veštine (zamalo…), knjiga je puna ekstra ideja kako da se zabavite ako vam izlet ne ide po planu. Otkačena škola 6, u kojoj donosimo, pored viceva, i Peričine mudrolije. Među novim izdanjima su i Najlepše priče za laku noć iz celog sveta, nastavak serijala o avanturama devojčice Hilde – Hilda i povorka ptica, Hilda i crni pas, Nisam nestao Kašel Gurli, Bibin svet od A do Š, Bonton za decu Biljane Crvenkovske.

Foto: redportal.rs/Laguna

📍 Radno vreme Sajma knjiga u Novom Sadu je od 7. do 13. marta od 10 do 20 sati.

Autor: redportal.rs