Koliko znam, diraju samo moju i Čovićevu porodicu i predsednika države - izjavio je golman i kapiten Crvene zvezde. 💗🤍

Nakon 169. večitog derbija, kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, govorio je o povicima sa tribina, sa kojim se godinama unazad suočavaju on i njegova porodica. Kanadski reprezentativac i golman crveno-belih je u razgovoru za Sportski žurnal istakao da već 6 godina preživljavaju golgotu, kao i da njegovu suprugu, Snežanu Borjan, vređaju u svakom derbiju.

– Moja porodica šest godina preživljava golgotu u derbijima. Moju suprugu i dalje vređaju u svakom derbiju – počeo je Borjan i dodao:

– Pritisak je prvo bio čudan. Iznenadio sam se, pa šokirao, bilo je i teško. Statistika u derbijima pokazuje da to kod mene izaziva inat i glad koji rezultira odličnim učinkom u derbijima. Ne razmišljam, isključim se, shvatio sam ko su ti ljudi, ne želim da komentarišem njihove živote. Oni neka nastave da vređaju, a ja ću da pobeđujem.

Snežana Borjan u petak uveče nije bila na Maraklani.

- Da li vi gledate derbi od kuće ili idete na stadion? Šta mislite, da li je bolje ići na stadion ili gledati od kuće? Za mene je definitivno i bolje i mirnije gledati derbi od kuće. Ljubim vas sve, uživajte uz derbi - istakla je Borjanova supruga u video klipu iz porodičnog doma neposredno pred derbi.

Koliko god deluje da je oguglao na sramne uvrede, nema sumnje da Milana Borjana i njegovu porodicu i dalje pogađaju skandalozni povici s tribina.

Autor: RedPortal