KUVA SE KUVA! 🤠

Kako prenosi portal Mondo, Čelsi je potrošio preko 600 miliona evra na pojačanja, ali nisu rešili problem neefikasnosti i to znači da će novi gazda kluba Tod Boli morati još da se otvori za napadača. Na tržištu nema mnogo onih koji su dostupni, ali Čelsi ne mora da gleda daleko - već u Londonu su pronašli pravo rešenje. Čelsi je i te kako zainteresovan da na leto u svoje redove dovede Aleksandra Mitrovića.

Srpski napadač igra fudbal života ove sezone i verovatno je najvažniji igrač Fulama, koji se čak bori za mesto u Evropi, a bilo je pitanje trenutka kada će neko od velikana pokucati na njegova vrata. Spominjali su se ranije Juventus i Mančester junajted, ali je u ovom trenutku Mitrović ipak najbliži Čelsiju.

Za sada nema informacija koliko bi novca Fulam tražio da se odrekne Srbina, ali to sigurno neće biti mali iznos. Mitar je stigao na Krejven kotidž još u januaru 2018. godine, kada je klub vodio Slaviša Jokanović, a upravo je srpski napadač odveo Fulam u Premijer ligu. Nakon toga su ga otkupili od Njukasla za 25 miliona, pa je teško očekivati da bi ga posle svega pustili i za duplu sumu.

Mitrović je odigrao 199 utakmica za Fulam i postigao je 107 golova, a ove sezone je jedan od najboljih strelaca Premijer lige. Na svom kontu ima 11 pogodaka, ali ga u poslednje vreme neće gol, odnosno deluje pomalo iscrpljeno od povratka sa Svetskog prvenstva kada su ga zadesile i povrede.

Autor: Mondo.rs