"NEMAŠ TO U SEBI DA ME PITAŠ DA LI TREBA DA JEDEM"

Kako prenosi portal Pink.rs, Ana Stanojević Palčica ZAHTEVALA je da joj Marko Petrušević Petrući NAPRAVI RUČAK jer ona ne zna. U svađi koja je usledila nastao je HAOS te je došlo i do raskida!

Razgovor je tekao ovako:

- Marko, kako nemaš to u sebi da me pitaš da li treba da jedem? - Sa tobom ne bih bio u životu da nismo ovde. - Daj mi da jedem i pusti me na miru. - Rekla si da ti dam cigarete, ćao. - Ja moram da jedem. - Imaš salamu. - Napravi mi. - Maltretiraš me. Ostavi me na miru, hajde da se raziđemo, ne mogu više. - Ti se meni gadiš, fuj si mi . - 4 meseca mi to pričaš, a ne mogu da pobegnem od tebe. Ali moram da jedem. - Tebe boli što znaš da te ne volim. - Mene boli k*rac.

Palčica je nastavila da provocira Petrućija, a zadrugari su je osudili. Palčica je počela da pominje kako je volela bivšeg dečka i da ga i dalje voli kao čoveka, a Marko je pomenuo njegovo ime. Kako je rekla Palčica:

Ne pominji ga zarad priče u rijalitiju. Razvaliću te svaki put kad mi pomeneš bivšeg. Spremi mi hranu, pustiću te. Ti si moj produkt. Ti si najsebičniji lik i najnebitniji. Praviš bolesnika od mene, imam život napolju, nema potrebe da gubim ovde vreme, da isplaćujem kazne na osnovu udaraca.

Marko je samo odgovorio:

Uzmi sve, uzmi hranu, samo da se raziđemo.

Ceo razgovor pogledajte na YT kanalu Zadruge:

IZVOR: YouTube / Zadruga Official

Autor: Pink.rs

#Palčica

#Ručak

#Svađa

#ZADRUGA

#kuvanje

#petrući

#pink

#raskid