Ime za ćerku je već odabrala.

Poznata manekenka Paris Hilton iznenadila je javnost prošlog meseca kada je objavila da su ona i suprug Karter Reum postali roditelji. Sina im je rodila surogat-majka, a nazvali su ga Pinoks Beron Hilton Rum.

Paris Hilton je otkrila da je zamrznula 20 embriona tokom karantina COVID-19. Međutim, svi embrioni su dečaci, a kako Paris želi ćerku, ona ponovo pokušava sa zamrzavanjem.

- Bilo je to u vreme pandemije koronavirusa, sve je bilo zatvoreno, društveni događaji otkazani, putovanja onemogućena pa sam Karteru predložila da se pozabavimo svojim planovima za budućnost. A roditeljstvo je definitivno bilo jedno od glavnih pitanja - rekla je Paris i dodala.

- Kako smo se odlučili za medicinski potpomognutu oplodnju, u 7 postupaka napravili smo svoju bazu s 20 zamrznutih embriona, koji su neverovatno, ali istinito, svi muški. Kako želim devojčicu, nastavljamo dalje, pa s velikim uzbuđenjem čekamo rezultate poslednjeg postupka - završila je Hilton.

Ona je otkrila da je pre mesec dana ponovo prošla kroz proces i da čeka da vidi ima li devojčica. Ime je već pronašla, ćerka će joj se zvati London.

Autor: redportal.rs

#embrion

#ime

#paris hilton

#ćerka