Engleskinja odgajila neobično velikog ljubimca

Lin Hobson, 60-godišnjakinja iz gradića Skantorpa u Nort Linkonširu (UK), odgajila je neobično velikog zeca po imenu Džester (Šaljivdžija) u svom domu. Ovaj veliki beli zeka ima preko 9 kilograma, a u međuvremenu je postao i zvezda interneta budući da je za proteklih 18 meseci njegova vlasnica redovno objavljivala njegove fotografije na internetu.

- On je kao do krajnosti razmaženo dete za mene, ali uživa u udobnosti doma u kojem ima čak tri spremljena kreveta na kojima može da odmori - rekla je Hobsonova.

Džester je, međutim, postao i malo više od zvezde interneta, budući da se našao na naslovnoj strani jednog udžbenika, ali je postao i glavni junak jedne knjige za decu. Lin se nada da je ovo samo početak, budući da ga je postavila na jednom od sajtova za životinje modele.

- Mislim da će sledeće godine imati više posla. Posebno u vreme Uskrsa - dodala je ona.

Lin je sa svojim suprugom Piterom kupila zeca tačno 1. aprila prošle godine, zbog čega je i dobio ovo ime. Ona dodaje da je on najbolji kućni ljubimac kojeg iko može i da zamisli. Džester je međutim, naučio sva pravila ponašanja u kući, tako da ako mu se šeta po bašti, odlično zna da šape mora da obriše pre nego što se vrati u kuću.

Ipak nije neobično što je Džester ovoliko narastao. Naime, on pripada vrsti velikih kontinentalnih zečeva, od kojih je najveći primerak imao više od 20 kilograma. Stoga, ovaj zec će morati još da vežba. 😄

IZVOR: FB / lyn.hobson.14

Autor: redportal.rs

#Engleska

#beli zec

#beli zeka

#džinovski zec

#veliki zeka