Lista zvezda koja odbija kraljevsku ponudu svakim danom sve veća....

Poslednji u nizu koji je odbio da bude izvođač na krunisanju kralja Čarlsa III je ultra popularni Hari Stajls, kako se navodi odio je usled prevelikih obaveza.

Čarls III, naslednik pokojne Elizabete II na britanskom tronu koja je vladala 70 godina, zvanično će stupiti na presto svečanim krunisanjem koje je zakazano za 6. maj. Mešutim, kako se navodi, ima povelikih poteškoća da osigura najveće svetske izvođače za događaj.

Prema britanskim medijima, već su ga odbili i Elton Džon kao i poznata grupa Spice Girls, a pre njih i Ed Širan i Adel.

Za sada, britanski bend Take That će biti glavni izvođač, ali najpoznatiji član benda Robi Vilijams (koji je napustio grupu 1995.) neće biti deo nastupa. Australijanke Kajli i Dani Minog su takođe najavljene kao izvođači.

Prema medijima, Elton Džon koji je bio glavni izvođač i na kraljičinom platinastom jubileju 2022., kao i na sahrani princeze Dajane 1997, je odbio usled prevelikih obaveza.

Sa druge strane, kako prenose, postoji dugačka lista američkih pop zvezda koje su izrazile veliko interesovanje da budu deo događaja - od kojih su neki Dajana Ros, Andrea Bočeli i Ališa Kiz.

Autor: redportal.rs

#Adel

#Ed Širan

#Elton Džon

#III

#američke zvezde

#događaj

#krunisanje

#maj

#ne dolaze

#ne žele

#odbijaju

#pop zvezde

#spice girls

#Čarls