Film je režirao Džulijus Ejveri, a scenario potpisuju Majkl Petroni i Evan Spiliotopoulos. 🎥

Rasel Krou glumi glavnu ulogu u novom ostvarenju horor triler filmu Papin egzorcist. Film je religiozne tematike inspirisan memoarima sveštenika Gabrijela Amorta, nekadašnjeg glavnog egzorciste Vatikana za kog se navodi da je odradio više od 100.000 egzorcizama do svoje smrti 2016. u 91. godini.

Prvi trejler filma je objavljen nedavno predstavlja duboko zakopanu vatikansku tajnu i opasnost koja seže čak i do samog pape. Glavnog egzorcista Vatikana pozivaju da istraži opsednutost jednog dečaka. Poznavajući da 98% slučaja zahteva samo kvalitetnu psihološku pomoć, ostaće iznenađen kad otkrije da dečaka zaista opseda demon, ali i da demon s Vatikanom deli dugo skrivanu misteriju te da su mu namere puno gore nego što je Amort očekivao.

Foto: Instagram.com/russellcrowe

Film je režirao Džulijus Ejveri, a scenario potpisuju Majkl Petroni i Evan Spiliotopoulos. Ulogu pape glumi legendarni italijanski glumac Franko Nero, a u nesvakidašnjoj saradnji s Rasolom Krouom glumi Ralf Ineson.

Film je inspirisan memoarima sveštenika Gabrijelea Amorta Egzorcist govori i Novi izveštaji jednog egzorcista koji su međunarodni bestseleri.

IZVOR: YT / Sony Pictures Entertainment

Autor: redportal.rs