Kosovska političarka veličala bombardovanje, a Srbe poistovetila sa Hitlerom...

Kako prenosi portal Mondo, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković često je u intervjuima isticao koliko je NATO bombardovanje njegove zemlje kada je bio dečak uticalo na odrastanje, a jedan od tih snimaka ovih dana je ponovo viralan na internetu. Insert iz emisije Grejema Bensingera se stalno deli po Tviteru, a na njega je reagovala i Vljora Čitaku.

Žena koja je poznata po nekoliko skandala - poput onog sa Špancima ili kada je prozivala navijače Crvene zvezde - ovog puta se okomila na Novaka Đokovića i bila je vrlo nepristojna:

I šta ste tačno izabrali da oprostite? Humanitarna intervencija NATO koja je okončala srpske genocidne rate? Zamislite nemačkog sportistu sedamdesetih koji kaže da oprašta SAD i savezničkim snagama što su zaustavile Hitlera.

IZVOR: Twitter / @vloracitaku

Nekadašnja ministarka Kosova za evropske integracije, a danas ambasadorka u SAD odgovorila je na insert iz emisije koja je snimljena pre nekoliko meseci. Na njemu se vidi kako Novak Đoković priča da je oprostio bombardovanje Jugoslavije koje je sprovedeno bez odluke donete u Ujedinjenim Nacijama, a poznato je da su bombe koje su padale uticale i na njegovu karijeru.

Autor: Mondo.rs