Tomovi se već takmiče gde će, ali tata Lebron ima samo jednu želju

kako prenosi portal mondo, sin Lebrona Džejmsa, Broni Džejms (18), igra odlično, ima sjajnu statistiku u ekipi srednje škole Sijera Kanjon, mnogi predviđaju da će da bude u top 10 pikova na NBA draftu naredne godine. Poznato je od ranije da njegov otac želi da zaigra u istoj ekipi sa svojim sinom. Dok "kralj" postavlja rekorde najjače lige na svetu, njegov sin se pored napada ističe i sjajnom odbranom gde je do sada među najboljim defanzivcima u generaciji.

Najstariji sin zvezde Lejkersa krupnim koracima gazi ka NBA, iako je još u srednjoj školi u kojoj je igrao i sa sinom Dvejn Vejda, vrlo lako bi mogao da preskoči jednu stepenicu u karijeri i da kao njegov otac uđe na velika vrata bez igranja na nekom koledžu. Pojednci smatraju da je još uvek rano za njega i da je ipak bolje da prvo ode na neki od univerziteta i da se tako pripremi za NBA ligu.

Iako ima samo 18 godina, već je uspeo da izgradi svoje ime, dosta ekipa ga želi iz više razloga. Kako zbog dobrih igara i potencijala, tako i zbog segmenta popularnosti koju bi doneo. Uz sve to Broni bi mogao da izbegne odlazak na koledž i zbog oca, pošto Lebron ima 38 godina i želju da njih dvojica budu u istom timu.

Autor: Mondo.rs