ANA: Odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrijani 😎

Pravi estradni sklandal trese ex Ju regiju. Za to se pobrinuo gradonačenik Pule Filip Zoričić koji je rekao direktoru Hiljadarka projekta Mariju Cindoriju da ne želi srpska smeća u svom gradu jer su pevači iz Srbije Ana Bekuta i Dragan Kojić Keba trebali da dobiju radne dozvole što je direktor i tražio.

Nakon ovog skandala oglasila se i pevačica Ana Bekuta preko svog Instagram naloga napisavši:

- U Istri sam u posljednjih 40 godina letovala barem deset puta.Jer, kako kažu moji prijatelji, imam ukusa. Za mene je Istra jedna od najlepših regija naše bivše države.Hrana je fantastična, krajolik je prelep, svi moji domaćini su bili neverovatni i tretirali me kao kraljicu. Tako, primetila sam, tretiraju svakog svog gosta. Odakle god on dolazio.

- Zato znam da odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrijani. U Puli i Istri sam provela dovoljno vremena da ih upoznam

- Đubre, ili kako rekoše smeće, nema naciju. Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama.

- Ako mi dozvole akteri današnjih vesti da im dam jedan savet iz života: Kada ti se program ne sviđa, prebaci ga. Kada ti se kafić ne sviđa, promeni ga. Kada ti se koncert ne sviđa, ne kupuj kartu. Vrlo je jednostavno.

- Live and let live. Sing and let sing.

- Vidimo se u Osijeku.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

IZVOR: IG / anabekuta1

Autor: Redportal.rs

#Ana Bekuta

#Pula

#zabrana