Ignjat krivi kevu zbog večito lošeg friza, Žorž je kripi komšija 😱 Sve u svemu, TEŠKA PRIČA!

Nakon demotivacionog govora o 2020. godini, koji nije uobičajen za TV emisije, Ignjat i Žorž ugostili su Emu Labanov, koja putuje u Egipat na Mis Ekotin. Pored Eme, emisiji se pridružio i Nikola Stanojev, poznat kao Uncle Jo, koji je bio krajnje demotivisan Ignjatovim govorom. Logično 😏!

View this post on Instagram

A post shared by RedTV 💥 #jasamRED (@redtv.rs)

IZVOR: IG / @redtv.rs

Foto: Printscreen RedTv/Red Tv

Foto: Printscreen RedTv/RedTv

Nakon prvog klipa iz rubrike Old but gold, Ignjat se pohvalio da radi bolji posao od Žorža, koji je više bio zainteresovan za kupaće kostime koje će Ema nositi na takmičenju.

Na temu pljeskavice ili pice posle izlaska Nikola je odabrao pljeskavicu sa lukom, a društveni problem smrada luka rešava tako što kupi i devojci (pa smrde zajedno). 😕😅 Iako Ema izgleda fit, po njenim odgovorima reklo bi se da jede sve, osim što, iz nama nejasnih razloga, pravi razliku između pljeskavice i ćevapa. 🤔 Što se tiče domaćinskih jela, sarmu jedu svi, mada nismo uspeli da saznamo da li pavlaka ide uz sarmu ili ne.

Dok je Nikola štekara, Ema je velikodušna kada su u pitanju pare. Ignjat je odmah skočio da udeli komplimet i tako pohvalio Eminu finansijsku stabilnost i zrelost sa 18 godina. On je sa 18 godina jedva skapirao da se "čarape ne peru same".

Na temu slanja pića u klubu Ema je izričito odgovorila da ne prihvata piće nepoznatih ljudi, pa ne bi čak ni od "čika Žorža", koji joj je demostrirao namig kojim bi joj poslao piće. Ruku na srce, više je delovalo kao neki hronični tik 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉 (Ko sijalica 10 sekundi pred kvarenje!)

Na temu šišanja rekli bismo da je Nikola nepoverljiviji nego neka nafurana riba. 😎 Žorža je zanimalo jedno egzistencijalno a vrlo tabu pitanje: Da li misice skidaju brkove i dlake iz nosa? 🤔 Ema je za brkove potvrdila, samo ih prekrstivši u "nausnice", a za dlake u nosu bila je prilično suzdržana. (Mogla je jednostavno da ih nazove "unosnice" i na ovo odgovori otvoreno 😏).

Na temu fudbala saznali smo da je Ema u vezi sa uspešnim fudbalerom, pa ju je Žorž posavetovao da bi za bilo kakav problem trebalo da se posavetuje sa Mirkom Vasiljević. 🧐

Na temu javljanja komšijama gosti su potvrdili da uvek ispoštuju svoje komšije, da li iz dosade ili vaspitanja, nije ni bitno, a kako stoje stvari, Žorž je onaj kripi komšija koji spopada žene po liftovima. 😨 Ignjat je jednostavan čovek pa je neprijatne situacije sa komšijama u zgradi rešio tako što se preselio u kuću.

U imaginarnom pokušaju da potroši 1.000 $ u javnoj kući, Nikola, koji je bio u ulozi mušterije, nije uspeo da zavede Ignjata, koji se zabrinjavajuće dobro snašao u ulozi žene iz javne kuće. Nikolin neuspeh je uspeh za njegovu devojku: em je nije prevario, em bi vratio pare kući. 🤣

Na temu Zadruge Nikola je jedva čekao da prokomentariše Kristijana Golubovića, sa kojim se poistovetio kad je u pitanju povremeno laganje. Nikolice, Nikolice 🧐 Za razliku od Nikole, Ema kao ne gleda Zadrugu, tj. gleda samo kad joj iskoči iz frižidera. Ok, Ema, i mi isto. 😉😅 Ili, što bi Žorž rekao, kao i svi. Nikola je otkrio da bi za 100.000 evrića trčke ušao u Zadrugu, što je Ignjata baš šokiralo. Jer Ignjat je skroman čovek i kaže da bi u Zadrugu ušao za mnooogo manje 😉.

Na temu cimera, baba ili stranac, gosti su izabrali babu jer baba ipak sprema, pere, pegla, dok je Ignjat zbog saznanja kakav ukus ima babina proteza ipak izabrao cimera.

Ako među našim čitaocima ima onih koji očekuju prinovu, prihvatite predlog skromnih voditelja koji izgleda pokreću novi trend sa imenom ŽIGNJAT ili IGNJORŽ. 😏

Na temu tetovaža Nikola je otkrio da je gibaničar. U prevodu, "sve tetovira u srcu" (mada nam veza sa gibanicom i dalje nije jasna), dok Emi nije dozvoljeno zbog posla.

Na temu lepog dečka u jugu ili meda u autu G klase Ema nije dala konkretan odgovor, a Ignjat je ispričao neku anegdotu, koju ne bismo prenosili, jer posle i nas može da juri "nečiji ćaća".

Između letovanja u Budvi i zimovanja na Tajlandu gošća je odabrala letovanje u Budvi. Uncle Jo je ostao dosledan srpskoj tradiciji i izabrao Sutomore. 💪💪💪

Na temu Saše Kovačevića i operacije Ema je otkrila da nikad nije bila oduševljena izgledom pevača, dok Uncle Jo i Ignjat ne dele njeno mišljenje. A ako ste se zapitali zašto momci vole film o transformersima, Saša Kovačević je odgovor. Dok je Žorž ostao suzdržan, Ignjat je otkrio da bi na sebi prepravio sve od obrva do bradavica. (A mi mislili ima kompleks samo zbog kose. 🤭)

Na temu romantike Nikola je izbegao odgovor da li nosi kondome u grad, ali je ostao dosledan muževnosti, pa je tako priznao da je najromantičnija stvar koju je devojka uradila za njega bila kada mu je donela vodu kada mu je stao auto. 😏 Devojke, skupljajte ove informacije! Ema, rogata po prirodi (Jarac u horoskopu) kaže da nije neki romantičar.

Na temu šopinga kada je rasprodaja misica je priznala da kupuje odeću, dok Nikola ipak juri kobaje na sniženju, iako mu je nekoliko puta pokvareno meso slomilo srce.

Redakcija Red portala Emi želi mnogo uspeha na takmičenju, Nikoli neku dobru muzičku saradnju sa Žoržom, Žoržu da izleči svoj tik, a Ignjatu da prihvati sebe takvim kakav je, zajedno sa frizurom 😉.

Autor: redportal.rs