Bivši zadrugar je prokomentarisao i raskid Aleks i Dejana, kao i ponašanje Maje Marinković i Filipa Cara.

U poslednjoj emisiji Pitam za druga na RED televiziji, voditelji Stefan Kandić Kendi i Anastasija Buđić ugostili su bivšeg zadrugara Dinu Dizdarevića kako bi zajedno sabrali utiske o dešavanjima u Beloj kući.

Kendi ga je na samom početku razgovora upitao o njegovom mišljenju o ponašanju Aleks.

- Hvala Bogu pa se Dejan povukao na vreme, čim je osetio, digo je ruke od nje, što je bio pametan potez. Ona je meni i prošle godine izgledala kao da glumi radi publike i radi Zadruge. Mislim da to sa Dejanom nije bilo iskreno. Dejan je nju ostavio kad su počele te iskre sa Zvezdanom - odgovorio je Dino.

- Kako vidiš to što se ona vraća u odnos sa Filipom, s obzirom da je zbog FIlipa Dejan doživeo neprijatne situacije? - upitala je Anastasija.

- Ona pokazuje kakva je, ne znam da li je zaljubljena, ali ovo je ona, izolacija i seks. Ja sam to komentarisao sa svojim prijateljima, ja Cara gotivim kada je mimo ljubavnog odnosa, igra se sa njima, sa jednom će danas, sa jednom sutra, a kada je u ljubavnom odnosu, onda je katastrofa. Dva omiljena zadrugara su mi Janjuš i Car, samo kada nisu sa Majom ili Aleks - iskreno je rekao Dizdarević.

Na redu je došlo i komentarisanje Maje Marinković u novoj sezoni Zadruge.

- Ona se uvek vrati na Cara ili na Janjuša, sada pokušava na Janjuša, ali ne ide. Maja kao Maja, ništa novo nismo videlo. Teško da nju može Bilal poremetiti - rekao je Dino.

- Šta misliš o veridbi Miljane i Bebice - pitala je voditeljka.

- Veridbu sam video na klipu, ali mi znamo ko su oni, kralji rijalitija. Oni nas i dalje i dalje iznenađuju. Ne bi me iznenadilo da Zola i Marija budu u vezi i da svi budu Kulići - rekao je bivši zadrugar.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs