Nastupe su potvrdili Lionel Riči, kao i Spajs Grls.

Krunisanje kralja Čarlsa III zakazano je za 6. maj, ali još uvek nije poznato ko će nastupiti u muzičkom delu programa. Iako su već poslali pozivnice za muzičare koje bi kralj voleo da nastupa na dan nakon službenog krunisanja, i to u dvorcu Vindsor, stigle su i prve odbijenice.

Kako otkriva britanski Sunday Mail, na spisku muzičara koje je želeo kralj Čarls, našla su se mnoga poznata imena, a među njima su i Adel i Ed Širan koji su pozive već odbili.

- Kralj je predložio koga bi želeo da peva za njega i na toj su listi i Adele i Ed. Bila mu je velika želja da budu na koncertu. U organizaciji postoji tim koji je zadužen za stupanje u kontakte sa zvezdama, pa su tako poslali upit i njima, no odgovor je bio da su zauzeti, što je veliko razočaranje za sve. Oni su titani šoubiz industrije, i uz to i Britanci poznati u celom svetu. Ovo je veliki propust i šteta - rekao je izvor blizak organizatorima krunidbe.

Naime, Ed Širan ima koncert 6. maja u Teksasu, ali Adel službeno nema ništa tih dana zakazano, jer se njeni koncerti u Las Vegasu završavaju 25. marta.

Nastupe su potvrdili Lionel Riči, kao i Spajs Grls, ali se ne zna da li će nastupiti i Viktorija Bekam.

Autor: redportal.rs