"Nisam nijedan pogrešan korak napravio"

Reper Nenad Aleksić Ša dao je intervju za emisiju Premijera - VIkend specijal koja se emituje na Pink televiziji. 📺 U intervjuu, Ša je otkrio da je nakon izlaska iz rijalitija Zadruga, usledio raskid sa devojkom. 💔

U intervju je govorio i o svom učešću u Zadruzi, a prokomentarisao je i trudnoću svoje bivše devojke Tare Simov. 🤰

- Najbolje učešće ikada! Opet sam vratio poverenje ljudi, onih koji su sumnjali i pitali se da li sam ono ili ovo pravi ja. Ovo je pravi Neša, takav ću ostati zauvek! Bez greške, iskreno - rekao je Ša kako se oseća nakon izlaska, pa progovorio o raskidu:

- Nismo u vezi više. Došlo je do prekida veze. Jesam bio lojalan, veran, nisam nijedan pogrešan korak napravio, to je ona i potvrdila, ali putevi nam se razilaze. Mirnim putem smo se razišli. Iznela mi je neke svoje stvari zbog kojih ne možemo da nastavimo dalje, krivo mi je, ali tako je kako je. Želim joj svu sreću. Videli smo se jednom, popričali, tako je kako je. Svako sam donosi odluke u svom životu.

A evo i šta misli o trudnoći bivše devojke sa kojom više nije u kontaktu:

- Nemam nikakvu reakciju. To je daleko iza mene, ranije se desilo šta se desilo. Na tu temu nemam šta da kažem. Mnogi su nagađali dok sam bio u rijalitiju da li sam je preboleo ili ne, to su glupe priče, ja sam se zaljubio u drugu devojku. Nismo se ni čuli ni videli, svako svojim putem. Ne razmišljam o njoj uopšte. Kada se vežem za nekoga, sto posto se predam, a kad prekinem sa nekim i dođe do prezasićenja i gubitka emocija, to je to. Za mene je kraj, kraj, ja kad se ohladim, ohladio sam se.

Autor: D.T. / redportal.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Premijera - VIkend specijal

#Tara Simov

#ZADRUGA

#intervju

#pink

#raskid

#reper

#zadruga 6