Verzija za odrasle teška je oko 5 kilograma.

Japanska kompanija za proizvodnju odeće lansirala je torbu u vidu haljine, koju možete nositi, a koja vam u isto vreme omogućava da udobno sedite ili legnete bilo kada i bilo gde.

Takiko, kompanija za odeću sa sedištem u japanskoj prefekturi Aichi, je objavila da je ovaj izum inspirisan konceptom „jastuka koji uništava ljude“, prilično popularnom idejom među japanskim dizajnerima koja se u osnovi vrti oko toga da potrošačima ponudi ekstremne nivoe udobnosti kojih se oni nikada ne žele odreći, uništavajući tako svoje živote.

- Ovaj koncept je rođen iz ideje o jastuku koji bi vam omogućio da se potpuno otpustite, bilo kada, bilo gde. Možete da obučete ovo i da se opustite u svojoj dnevnoj sobi ili na gomili drugih mesta, zato smo je i stvorili - rekao je Šogo Takikava.

Foto: Printscreen YouTube/ハナロロチャンネル

Nosiva torba je dostupna u Japanu već nekoliko meseci, ali je tek nedavno počela da privlači pažnju, nakon što je snimak osobe koja je nosi postao viralan na Tviteru.

Dostupna je u 3 različite veličine i različite boje, lako se oblači i svlači, što je čini idealnom za upotrebu bilo kada i bilo gde. Jedna stvar koju treba da imate na umu je da verzija za odrasle teži oko 5 kilograma, tako da je malo teža od vaše obične odeće.

Trenutno su po ceni od 7.800 jena (60 dolara) za malu verziju, 9.800 jena (74 dolara) za srednju i 15.800 jena (119 dolara) za veliku verziju. 💴

IZVOR: YT / ハナロロチャンネル

Autor: redportal.rs