Nesreća se desila jutros oko 6.58 č.

U banjalučkoj Ulici Radenka Lolića jutros se dogodila nesreća u kojoj je poginula jedna osoba. Kako je saopšteno iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, jutros oko 6.58 sati je došlo do pokretanja prethodno upaljenog putničkog motornog vozila marke opel, kojom prilikom je smrtno nastradala Buzadžija Marija, rođena 1979. godine iz Banja Luke.

- Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Blažić Željko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Banja Luka. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a naložena je i obdukcija beživotnog tela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - navode iz Okružnog tužilaštva, piše Avaz.

Srpskainfo je objavila da je reč o učiteljici Osnovne škole Dositej Obradović, a da se nesreća dogodila u blizini porodične kuće u banjalučkom naselju Pavlovac.

- Jutros smo čuli tragičnu vest. Molim vas da se obratite policiji, mi smo obavestili roditelje koji su došli po đake i odveli ih kući - izjavio je sagovornik Srpskainfo u OŠ Dositej Obradović.

Autor: Avaz