Starleta nije krila osmeh, a nema sumnje da jedva čeka dolazak bebe na svet

Starleta Ana Korać je devet meseci provela u ilegali, a trudnoću je krila od javnosti.

Ona poslednjih meseci nije bila aktivna na društvenim mrežama, a sada je objavila snimak kako mazi trudnički stomak, piše Telegraf.

U trenutku kada je snimila video, Ana se nalazila u studiju gde je uradila set fotografija za uspomenu, a tom prilikom je i nastao pomenuti video.

Starleta nije krila osmeh, a nema sumnje da jedva čeka dolazak bebe na svet.

Ana je pored snimka kako mazi stomak pokazala je šta je dobila za Dan zaljubljenih. Naime, ona se pohvalila buketom ruža, koje je očigledno dobila od svog dragog.

Inače, utiske o trudnoći je podelila za medije.

- Biti u blagoslovenom stanju je nesto najlepše što žena moze da oseti! Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe - kaze Koraćka.

Ona je pre nekoliko dana vratila svoj Instagram profil.

- Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji sa kojim ću ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vredno radila svih ovih meseci. Takođe želim Vama medijima da se zahvalim sto ste imali razumevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem svoju trudnoću - poručila je Ana.

Autor: telegraf.rs