U svakoj zdravoj i normalnoj vezi kompromisi su neophodni

Iako se danas više nego ikada polemiše o kompromisima u muško-ženskim odnosima i postoje snažna uverenja da je fleksibilnost najvažnija za opstanak romanse, predstavljamo vam one stvari koje su nužne da bi partneri bili zadovoljni zajednicom.

Poštovanje i poverenje - Poštujte svog partnera, ali ništa manje ne očekujte od njega. Nikad se ne stavljajte u podređenu poziciju jer zaslužujete da vam se sve dobro vrati istom merom.

Naklonost i predanost - Ako se samo jedna strana trudi, a druga odmaže, veza neće imati lepu budućnost. Naklonost može biti fizička i emocionalna, a obe su podjednako važne za vezu.

Redovna i otvorena komunikacija - Svaka strana mora da ima mogućnost da se slobodno izrazi oko dobrih i loših stvari u vezi. Ne treba da se ćuti niti gura pod tepih, jer to na duže staze može praviti sve veći problem.

Otvorena komunikacija... 😂

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Gajic (@neuspehjokeru)

IZVOR: IG / @neuspehjokeru

Empatija i otvoren um - Nijedan odnos ne može da funkcioniše bez empatije, a pogotovo ljubavni. Partner mora da pokazuje saosećanje, razume vaše probleme i radi na tome da vam olakša teške situacije, a ne da ih dodatno oteža svojim ponašanjem.

Autor: Redportal.rs

#ljubav

#poverenje

#veza