Poznati modeli i voditelji RED TV-a Stanko i Stanoje govore za Redportal.rs o poslu, treniranju, najboljim prilascima devojkama i najvećim fejlovima 😏

1. Ko je stariji od vas dvojice i za koliko sekundi?

STANKO: Stanoje je stariji 300 sekundi, pa vi sad računajte. 😁
STANOJE: Stariji sam ja, 5 minuta. Dovoljno... 😅

2. Šta je najmračnije što si do sada uradio za brata (dobro ili loše)?

STANKO: Nisam ništa tako mračno uradio, osim ako se računa da sam kao mali prećutao da je izgubio mamino zlatno prstenje koje nikada nije mogla da nađe. 🙄
STANOJE: Nisam nikada hteo da mu nanesem neko zlo, ali nekad se desi da on dođe kući, a ja sam mu pojeo svu hranu. Mogu da ubrojim i to da smo se jednom potukli.😁

3. Oko čega se najčešće posvađate?

STANKO: Ranije smo se više svađali, danas je to već drugačije jer smo stariji. Ali mi se posvađamo oko nekih marginalnih stvari, tipa ko će da promeni kanal na TV-u ili ko će da ugasi svetlo, verovali ili ne. 😆 Ali se ovako stvarno dobro slažemo. U mnogim situacijama smo zreli.
STANOJE: Najviše se svađamo oko nekih gluposti, kao, na primer, oko toga ko će kome doneti nešto ili učiniti ovom drugom. Nikada se ne svađamo oko ozbiljnih stvari, uvek su to neke gluposti.

4. Po čemu pamtite maturu?

STANKO: Maturu... Po tome da se na putu do restorana otkačila bočica mirisnog ulja u autu i prosulo se po mojoj beloj košulji. Zato se apsolventske večeri ne sećam. Samo početka. 😂 Šalim se, naravno.
STANOJE: Maturu pamtim po odelu, mom i moje partnerke. To mi prvo pada na pamet. Celu noć smo ludovali, a posle toga smo otišli u klub, kasnije smo završili na Dunavskom keju, svi smo zajedno pevali i tako se rastali. Pola odeljenja se mrzelo... Šalim se, naravno. 😅😅

5. Tvoj najbolji prilazak nekoj devojci? I najveći fejl? 🧐

STANKO: Najbolji prilasci su mi bili oni spontani, bez previše razmišljanja. Mada, izdvojio bih momenat iz auta. Svidela mi se devojka koja je bila u automobilu i prolazila pored mene. Zaustavili smo se na semaforu, otvorio sam prozor, pozvao je i pitao da stanemo sa strane da mi da broj. Samo ću reći da je uspelo. 😎 A fejl... Nemam neki baš upečatljiv, ali bilo je par korpi. 😏
STANOJE: Simpatično pitanje. Za prilazak bih rekao da se odigrao u Španiji, bio sam sa svojim društvom. Prišao sam jednoj devojci, sada je ona jako popularna glumica. To mi je ostalo u sećanju, kao i kada sam prišao svojoj prvoj devojci. Međutim, ovo je bio baš specifičan trenutak. Drug i ja smo slagali da smo mi fudbalski reprezentativci, a zapravo smo bili folkloraši. Ona nas je na kraju provalila, ali je sve ispalo simpatično. Što se tiče najvećeg fejla, izdvojio bih odlazak kod jedne devojke, sve je bilo super, ali kada je trebalo da se nešto konkretno desi, ona je rekla da mora da ode kod nekog dečka. Ništa mi nije bilo jasno, ali sam shvatio da se uplašila, bez razloga i pozvala je najbolju drugaricu, a ne dečka. Nije mi bilo jasno zašto se uplašila, jer smo se poznavali, ali to su neke njihove tajne fore ženske.

6. Da li vam se desilo da vam se dopadne ista devojka, kako rešite situaciju? 😅

STANKO: Uhh, desilo nam se samo jednom. Mislili smo da nikada neće jer su nas uvek privlačile devojke koje su bile nebo i zemlja, nemamo isti ukus. Ali nam se desilo jednom i to smo lako rešili. Na kraju nijedan nije bio sa njom.
STANOJE: Tako što imamo donekle sličan ukus, ali ne u potpunosti. On više voli manekenski, a ja sportski tip devojaka. Ako bi nam se svidela ista devojka, kome se da kažem više svidi, ovaj drugi bi se zbog njega povukao, stavio bi barikadu, da tako kažem.

7. Kojim parfemom zavodiš? 😎

STANKO: Gucci Guilty. Ali sam saznao za jedan dobar italijanski parfem, pa videćemo da li radi dobro posao. 😂
STANOJE: Parfemom, osmehom i očima. 😁 Ako mislimo stvarno na parfem, ja volim Tom Ford - Tobacco Vanille, ali se ispostavilo da se devojkama više sviđao Dolce Gabbana - King.

8. Šta te hladi u krevetu (a šta pali)? 🔥

STANKO: Kakvo pitanje. 😂 Hladi me zelena konjska mast kad imam povredu, a pali crvena.
STANOJE: Pali me jednom rečju vatra. Volim vatrene devojke, pogled, dodir. Bilo je situacija da kada je neka prelepa devojka bila u mom društvu da mi nije bilo to to. Sa druge strane, dešavalo se da neka manje atraktivna od nje ima nešto u sebi i to je ispalo na kraju bolje. Znači samo vatra. 🔥🔥🔥

9. S obzirom na to da puno trenirate... Savet za devojke kako do savršene zadnjice? 🍑

STANKO: Dve preporuke: dobar sport (bilo koji) i dečko.
STANOJE: Ima dosta genetike, ali rad na sebi vuče 80%. Genetika samo pospešuje volumen, svakodnevno treniranje je obavezno.

10. Sa kojim brendom biste voleli da sarađujete?

STANKO: S obrzirom na to da se modelingom bavim već 6 godina, živeo sam skoro 5 godina u inostranstvu. Tako da sam imao prilike da radim za velike brendove kao što su Armani, Levis, New Yorker, John Richmond, Nike, Fila, Decathlon. Ali brendove koje volim da nosim i sa kojima bih da sarađujem jesu Ralph Lauren - Polo i Massimo Dutti.
STANOJE: Dosta smo sarađivali sa dosta svetskih brendova, ali bih voleo da to budu Versace i Dolce & Gabbana.

11. Šta je najneprijatnije što su vam tražili poslodavci?

STANKO: Obično posao kao što je modeling povezuju sa jako lošim stvarima i ponudama. Ima ih, ali jednostavno imaš svoj stav, a ti ljudi imaju dobru procenu i znaju šta od koga mogu da očekuju. Tako da stvarno nisam imao nijednu neprijatnu situaciju ili ponudu tog tipa. Mada, bilo je neprijatnih situacija što se tiče posla i najviše oko honorara. Uglavnom ne volim da me pitaju da spustim cenu u modelingu, i to ne dopuštam. Trebalo bi da svako zna koliko vredi.
STANOJE: Niko nije smeo da nam ponudi nešto konkretno, uvek smo bili zajedno i uvek smo imali stav. Imao sam ja jednu neprijatnu situaciju kada sam bio sam. Bilo je neko slikanje, ja sam se svideo tom fotografu, ali sam mu objasnio da sam strejt, i to je to. To je bila jedina neprijatna situacija.

12. Razlete li se nekad iznenada leptirići u stomaku tokom snimanja spotova? 😅

STANKO: Uh, dešavalo se u spotovima i na slikanju, ali ne bih ja to nazvao leptirićima u stomaku, već mislim da je normalno ako je lepa i zgodna devojka pored tebe da imaš neki osećaj. Mada, mislim da sam veliki profesionalac u svom poslu i znam to da prekrijem i usredsredim se na posao.
STANOJE: Pazite, ako su stvarno lepe devojke i atraktivne, normalno je da tu postoji neki vajb. Nije bilo leptirića, ali bio je lep osećaj. Nikad nisam bio navalentan, sve je bilo na mestu, prosto provališ da li tu ima nečeg ili ne.

13. Najbolja riba grupe Hurricane?

STANKO: Aha, znači zbog toga ste me pitali prethodno pitanje.😁 Sve 3 devojke su jako lepe, zgodne i harizmatične, svaka na svoj način. Meni su sve 3 najbolje ribe. Nije diplomatski odgovor, ali stvarno je tako.
STANOJE: Iskreno, kada su se pojavile i kada smo snimali sa njima spot, da se razumemo, sve 3 su predobre i super izgledaju, ali na početku mi se svidela Ivana. Kasnije i Ksenija i Sanja, ali izdvojio bih Ivanu.

14. Omiljeni tiktoker u Srbiji i svetu?

STANKO: Stanoje 🤣 Šalim se... Iskreno, nemam omiljenog tiktokera. Posebno sada kada vodim emisiju TikToker. Sve tiktokere doživljavam jednako.
STANOJE: Enola Bedard, od stranih. Jako simpatično igra i sva je pozitivna.
View this post on Instagram

A post shared by RedTV 💥 #jasamRED (@redtv.rs)

IZVOR: IG / redtv.rs

15. Poruka za naše gledaoce, slušaoce i čitaoce?

STANKO: Ovih dana razmišljam o svemu kao i obično pre svake Nove godine, Božića, praznika, i nedostaje mi to normalno vreme. Želeo bih da poručim svima da muškarci budu džentlmeni, žene budu nasmejane, a deca srećna i bezbrižna. Što više vrednovati prave stvari. Gledajte nas i dalje!
STANOJE: Ljudi, volite se puno, budite pozitivni, živite život punim plućima, nemojte da hejtujete. Gledajte emisiju TikToker, tu vas čekaju Stanko i Stanoje. Ljubim vas puno, veliki pozdrav!

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#manekeni

#stanko

#stanoje

#tiktokeri