Rijana je prva milijarderka i prva poznata trudnica koja je nastupila u poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u.

Da je Rijana trudna sa drugim detetom bruji čitav svet. Nakon nastupa na Superboulu, prvom posle pet godina i devet meseci, o Rijani ne prestaju da pričaju milioni ljudi širom sveta.

Rijana je prva milijarderka i prva poznata trudnica koja je nastupila u poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u. Poslednji milijarder koji je nastupio na Superboulu bio je Dr. Dre, ali Rijana je prva žena teška više od milijardu dolara čiji je nastup obeležio ovaj sportski događaj.

Rijana se prošle godine našla na Forbsovoj listi 100 najbogatijih Amerikanki koje su same zaradile svoje bogatstvo. Ili tačnije, samoostvarenih bogatašica. Pevačica je zauzela 21. mesto, a ujedno je i najmlađa žena na Forbsovom popisu.

 Čini se da marketinčki tim okupljen oko pevačice radi sjajan posao, imajući u vidu da je i ovoga puta njen nastup privukao ogromnu pažnju svetske javnosti. Stomačić koji se jasno video ispod crvenog kombinezona ukrao je šou. Tviter su zapalile pretpostavke da je pevačica ponovo trudna, a onda je njen PR potvrdio vest za Holivud reporter.

Ona je u intervjuu koji je dala pre izlaska na scenu, rekla je da je dva puta razmislila o nastupu na Superboulu, ali je prihvatila ponudu zbog majčinstva.

Pomislila sam: Da li sigurna?. Treba li uopšte da donosim sada takve važne odluke? Možda ću zažaliti zbog ovoga. Kada postaneš mama, nešto se jednostavno dogodi i osećaš kao da možeš da osvojiš svet – da možeš sve. A Superboul je jedna od najvećih pozornica na svetu, pa koliko god to bilo zastrašujuće… postoji nešto uzbudljivo u tom izazovu. Važno je da moj sin to vidi.
View this post on Instagram

A post shared by RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)

Autor: RedPortal