Ana priznala koliko joj je značila Zvezdanova blizina, pa nastavila da analizirala njegove odnose sa Majom i Aleks.

Ana Ćurčić, Milica Veselinović i Zorica Marković su nastavile da pričaju o Aninom jutru sa Zvezdanom Slavnićem u izolaciji.

Okrenula sam se i čula mu srce posle dugo vremena. Bacio je onako pet fora - rekla je Ana.
Vratila si ga u rikverc. To samo žena može da uradi. A oni mogu na drugačiji način da te upucaju ili dignu na sedmo nebo - dodala je Zorica.
Nisam ja na sedmom nebu, ali sam sinoć zaboravila na sve. Nestala mi je bol - priznala je Ćurčićeva.
To ti je sad kao lek - smatrala je pevačica.
Zoko, da. Malo se stidim - priznala je Ana.

Njih tri su se dotakle i perioda kad Ana nije bila u Zadruzi, a Ćurčićeva je otkrila koliko se nervirala na početku rijalitija dok je Zvezdan imao flert sa Aleks i Majom. Otkrila je Zorici da joj nije zamerila što ga je poslala u izolaciju sa Majom, te istakla da je Moka Slavnić podržavao ovu odluku.

P*zdela sam zbog onoga sa Majom, a i sa Aleks - priznala je Ana.
Njih dve (Maja i Aleks) su i tad bile u lošim odnosima. Ove dve ludače su skakale na mene, šištale.
Ja sam tad i plakala. A znam stvari koje nisam iznala - dodala je Milica.
Ja sam tad gledala i pričala: "Milice, progovori" - nastavila je Ćurčićeva.
Ja sam znala da Maja neće ništa. Ona mi je stalno signalizovala za Izvorinku (Milicu) i Silvanu (Aleks) - rekla je Zorica.
Kad je prešao u sobu, Aleks mi je na kolenu napisala "Z". Ja sam na nominacijama rekla da su se gledali pre Filipa, a kako nisu? Eto, krevet je drugi argument. Nego nisam htela da pričam, zbog onoga kad je ispalo da sam slagala za čokoladicu, a ja sam rekla istinu.Sad šta god da kažem za naše priče ispod jorgana, više će da veruju njoj, nego meni - dodala je Milica.
Volela bih da znam o njenom životu. Sinoć smo pričale. U Rajskom vrtu (kad je došao Dejan), ona nije bila srećna - istakla je Ana.
Ja sam to znala, meni je pričala. Lažni sjaj. Svako veče smo pričale ispod jorgana, sve smo pričale ispod. Ja sam sve znala o svakom momentu. To me je uvek gušilo, kao ono za čokoladicu. Posle je ušao Filip, sad šta god da se kaže, tumačiće se da sam ljubomorna. Ne želim - nastavila je Veselinovićeva.
Ona je tad shvatila sve - rekla je Zorica.

Autor: Pink.rs