Hejteri na mrežama tema nad temama

U novoj epizodi emisije Bajke iz podzemlja, gost Kristijana Golubovića bio je reper Nebojša Minić Hele.

Značajan deo emisije posvetili su sukobima sa hejterima na društvenim mrežama, a Hele je ispričao sa kakvim se izazovima on u tom pogledu suočavao, budući da mu je zbog takvih problema uklonjen YouTube kanal sa preko 80 pesama. Dodao je i da se u sukobima često pominje porodica, što nije moralno, dok su prepucavanja preko mreža kukavička.

Teško je da se bori čovek sa tim. Kapiram da nisam jedini u tom problemu. Nekako inat i moj karakter mi ne dozvoljavaju da posustanem, ići ću do kraja pravno i pobediću. Ali voleo bih da to može da se reši drugačije, po kodeksu ulice. I voleo bih da mi to kaže lično u oči kad me vidi, jer ne verujem da bi smeo.

Kristijan je naveo da mu je nedavno rođenje deteta značajno promenilo život i nateralo ga da razmišlja kako se nositi sa hejterima:

Borim se sa samim sobom i jako je velika bitka ovih meseci od kada mi se rodilo dete. I vagam da li da pređem onu crvenu granicu i kao lav pokažem kandže i čeljusti.

Dodao je i da ljudi iz sujete i zazora prema tuđem uspehu koji ne mogu da podnesu, svojim kolegama često podmeću afere i spletke.

IZVOR: IG / Red TV

Autor: redportal.rs