Svađa je brzo eskalirala i završila masovnom tučom

Let iz Salvadora za Sao Paolo u Brazilu pretvorio se u haos nakon što je u četvrtak u avionu Gol erlajnsa izbila masovna tuča između 15 žena koje su jedna drugu šamarale i vrištale pred ostalim zapanjenim putnicima.

Na snimku iz aviona se vidi kako se žene bore i čupaju za kosu dok posada pokušava da ih razdvoji. U jednom trenutku tuča je postala toliko agresivna da je jednoj od žena pocepana majica i bila je primorana da rukama pokrije grudi.

Navodno je svađa izbila između 2 porodice nakon što je jedna majka pitala drugog putnika da li može da zameni sedište sa svojim detetom, koje ima posebne potrebe. Ali kada je njen zahtev odbijen, razbesnela se i počela da ga napada.

Svađa je brzo eskalirala i završila masovnom tučom između 2 grupe žena. Šokantni snimak pokazuje kako žena sa kovrdžavom kosom pokušava da skoči na sedište iza nje kako bi stigla do drugog putnika. Na sreću, u tome ju je zaustavila stjuardesa.

Za nekoliko sekundi drugi putnik vrišti i nasrće na jednu ženu, vuče je za kosu i neprekidno šamara. U isto vreme je još jedna žena čupa za kosu, koja ubrzo shvata da je u svom haosu ostala golih grudi.

Tuča je izbila dok su putnici čekali da polete sa aerodroma Baija, a stjuardese su uspele da izbace grupu od 15 putnika iz aviona, koji je na kraju poletio sa skoro 2 sata zakašnjenja.

Autor: Redportal.rs / Jutarnji list / Kurir