Otkrila i cilj ulaska u Zadrugu. 👇

U radio-emisija Delegati koju vodi i uređuje Filip Car prvi gost je bila Ana Ćurčić. Ona je tom prilikom prvi put u emisiji ovakvog formata progovorila o pozadini svog ulaska u rijaliti kao i o odnosu sa Zvezdanom.

- Prvi put si gost u mojoj emisiji i čast mi je što imam priliku da razgovaram sa tobom nasamo i da te pitam neka pitanja. Izdešavalo se šta se izdešavalo i ušla si prošli petak, verujem da mnogi gledaoci i zadrugari bi voleli da znaju koji je cilj tvog ulaska? Mnogi misle da je to da nekako osvestiš Zvezdana i da ga možda povratiš, neki gledaju da si ušla zbog sebe, neki da si došla da brebrodiš celu situaciju sa prve linije, a neki da osudiš čimn Anđele i njega - započeo je Car.

- Pošto sam sve ovo gledala mesecima i bilo mi je jako teško i nisam imala prilike, vidim sliku, a ne mogu ništa da kažem. Ulazak mi je naravno zbog sebe, a druga stvar mi je što si rekao da se suočim sa tim - odgovorila je Ana.

- Da li ne tvoj cilj da dopreš do njega i osvestiš ga? Smatraš da je pogubljen i da ga je rijaliti zavozao - dodao je Filip.

- Ne, nije mi cilj da ga osvestim i želim uvek da mu pomognem. On da se zavozao, jeste, ali nije mi cilj da ga ja osvešćujem. Imam 100.000 emocija da bih ga zagrlila i bila tu da se ispričam, ali mi se onda vrati sve što mi je uradio. Emocije su te koje me voze sad, baš sam jutros pričala ujutru sam tužna, popodne budem srećna, a onda mi prevlada bol, ljubomora i bes, kao da sam u nekoj centrifugi - započinje ona.

- Ja želim da on shvati da sam jako povređena kad odreagujem na način koji odreagujem, moram da iskažem svoja osećanja. Smogla sam snage da dođem, a da i dalje ćutim, a ne želim da ga provociram, niti da pravi scene i da se nervira, ja sam to sinoć jasno i glasno rekla. Što se tiče Anđele, neka radi šta želi, hvala što je hteo da to ne gledam, ali ja to od njega nisam tražila. On jeste ispoštovao i to je lep gest, ne mogu da osporim - rekla je Ćurčićeva.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs