Crvena zvezda će u subotu od 16 sati dočekati Vojvodinu u derbi meču 20. kola domaćeg šampionata

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić izjavio je da je čast i obaveza svakog navijača "crveno-belih" dolazak u subotu na "Marakanu" na meč 20. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine, koji će biti posvećen legendarnom srpskom igraču i treneru Siniši Mihajloviću.

Crvena zvezda će u subotu od 16 sati dočekati Vojvodinu u derbi meču 20. kola domaćeg šampionata, kojim će dva kluba nastaviti prolećnu sezonu u Superligi Srbije. Ulaz za sve navijače na utakmicu će biti besplatan, pošto će meč biti posvećen Mihajloviću, koji je preminuo u decembru prošle godine.

- Nažalost tek smo sada videli kakvog smo čoveka, igrača, sina i roditelja izgubili. Mihajlović je ličnost koja je mnogo dala sportu, konkretno fudbalu. Svi smo videli kako su ga na sahrani ispratili ljudi iz Italije, zemlje u kojoj je živeo i igrao. Smatram da nije obaveza da budemo tu, već je to minimalni gest koji moramo da učinimo. Želimo da ispratimo druga, prijatelja i brata onako kako kako dolikuje. Malo kasnimo, ali domaće prvenstvo se tek sad nastavlja. Igraju Mihina dva kluba Crvena zvezda i Vojvodina, a u oba tima je ostavio trag. Marakana će sigurno biti puna i ceo program koji je pripremljen će uveličati događaj. Bićemo tu kako bi učinili sve da obeležimo taj dan - rekao je Binić, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Autor: Tanjug AP