Zaustavićemo radikalne levičarske rasiste i perverznjake koji pokušavaju da indoktriniraju našu omladinu. Moraju da skinu ruke sa naše dece - rekao je Tramp.

Bivši američki predsednik Donald Tramp , govoreći u Nju Hempširu 28. januara 2023, rekao je da će, ako bude ponovo izabran, doneti zakon o postojanju samo dva pola – muškog i ženskog, kao i da će zabraniti transrodnu propagandu među maloletnicima.

Tramp je napomenuo da će postojati krivične kazne za izvođenje operacija promene pola kod maloletnika.

Zaustavićemo radikalne levičarske rasiste i perverznjake koji pokušavaju da indoktriniraju našu omladinu. Moraju da skinu ruke sa naše djece. Pobedićemo kult rodne ideologije i potvrditi da je Bog stvorio dva pola koja se zovu muškarci i žene, rekao je Donald Tramp.

Donald Tramp je obećao da će otvoriti istragu kako bi utvrdio da li farmaceutske kompanije kriju podatke o nuspojavama hormona pri pomenutim operacijama.

Sada, u mnogim državama, maloletnicima je dozvoljeno da se podvrgnu takvoj terapiji i operacijama, a roditelji nemaju pravo da se mešaju u to. Ovo se zove briga koja afirmiše rod.

Tramp će takođe ukinuti trans agendu u školama, a nastavnici koji promovišu trans ideologiju deci suočiće se sa teškim kaznama.

Autor: etos.press