Venčanica je ručno šivana 122 sata. ⏲

Muzičar Mark Entoni prošlog vikenda je 4. put stao pred oltar.

Ceremonija venčanja se održala u Majamiju. Njegova sada već žena je Nadia Fereira, paragvajska Miss Universe. Venčanju je prisustvovao veliki broj zvanica.

Paragvajska lepotica na svadbi ponela je 2 venčanice, a obje potpisuje izraelska modna kuća Galia Lahav, na čelu s istoimenom dizajnerkom. Galia je sama dizajnirala venčanice za Nadiu, a istaknula je i kako je bilo zadovoljstvo raditi s njom dodavši da je lepa ne samo izvana već i iznutra.

Jedna venčanica je u klasičnom obliku balske haljine s nekoliko slojeva tila, sa srcolikim izrezom, i nežnim vezom po celoj dužinu. Venčanica je ručno šivana 122 sata, a Nadia ju je upotpunila dugim velom i sitnim dijamantskim naušnicama.

Foto: Instagram.com/alremas.magazine / cosmofarandula

Fereira se kasnije presvukla u moderniju i atraktivniju venčanicu, svetlucavu i asimetričnu, napred a je kratka, a pozadi nešto duža, ali za sada javnosti nije videla kako Fereira izgleda u njoj, već samo njenu ilustraciju.

Ceremonija je održana bez medija, a novopečeni bračni par naišao je na kritike javnosti zbog razlike u godinama. Naime, 54-godišnji pevač ljubav je pronašao u 31 godinu mlađoj manekenki, a ovo mu je četvrti brak.

Naime, on je bio 4 godine u braku s Dajanom Tores, 7 godina s Dženifer Lopez i 3 godine sa Šanon de Lima. Iz braka s Dajanom ima sinove Kristijana i Rajana, a s Dženifer blizance Maksa i Emu.

View this post on Instagram

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

IZVOR: IG / marcanthony

Autor: redportal.rs