Kandijeva je nakon intervjua koji je par dao Opri istakla da oni nemaju poštovanja i da pokušavaju da sruše monarhiju.

Pre nekoliko dana su a Netfliksu objavljene tri epizode dokumentarne serije Megan i Hari, koja je, bez sumnje, vodeća vest u britanskim medijima.

Njihova ispovest naišla je na negativnu reakciju Britanaca, a mnogi pozivaju kralja Čarlsa III da sinu i snahi oduzme titule nakon što su, kako se to tumači, loše pričali o njihovoj zemlji.

Sada se oglasila i TV ličnost Lizi Kandi, koja je i bila Kupidon za Megan i Harija – ona je ta koja ih je upoznala.

View this post on Instagram

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy)

Kandijeva je nakon intervjua koji je par dao Opri istakla da oni nemaju poštovanja i da pokušavaju da sruše monarhiju.

– Mogli su ovo da objave još dok je kraljica bila živa, imam osećaj da pokušavaju da unište 70 godina njenog neverovatnog rada – rekla je Lizi. – Čini mi se da moraju da nađu novi identitet – prestanite da cvilite, prestanite da kukate.

Ona se osvrnula na fotografije i snimke paparaca koji su prikazani u dokumentarnoj seriji Megan i Hari i napomenula da to uopšte nisu paparaci koji su jurili za njima.

– Jedna od fotografija je sa suđenja Kejti Prajs, jedna je sa premijere Harija Potera. To je sprdnja. Treba da se stide – smatra Lizi. – Volela bih da nikad nisam upoznala Harija s njom. Za sve sam ja kriva! Žao mi je, izvinjavam se svima! 

Kandijeva, inače, poznaje Megan Markl od 2013. godine, kada su se srele na jednom humanitarnom događaju, a potom su počele da se druže. Megan joj je u jednom trenutku rekla da bi volela da joj Lizi nađe "dečka iz Engleske", a nekoliko godina kasnije ju je ova TV zvezda upoznala s princem Harijem.

Autor: RedPortal