Filip odlučio da prekine druženje sa Milicom

Milica Veselinović i Filip Car su tokom vikenda provodili dosta vremena zajedno. 🤗

Njih dvoje sinoć su se osamili u rehabu jer je Filipu Car odlučio da sa njom obavi ozbiljan razovor. On je odlučio da sa njom prekine druženje.

- Nisam spreman za vezu. Da se desi nešto između mene i tebe, ja mislim da bih te samo povredio jer ne bih ispunio tvoja očekivanja, i to bi bila lažna nada. Tebi treba neka ozbiljna veza, a ja nisam spreman da ti to pružim - rekao je Filip.

Milica je svim silama pokušala da ubedi Filipa da joj da priliku i da budu u vezi, i da probaju par dana.

- Ja jesam kvarna i pokvarena prema ljudima koji prema meni nisu fer. Ja najmanje imam pristup prema tebi. Ti meni nisi dao priliku da me pustiš par dana, pa neka i traje par dana kako god da je - rekla je Milica.

- Ali u tih par dana će se desiti svašta - ubacio se Filip, na šta se Milica odmah nadovezala:

- Neka se desi. I neka bude seks, ja mogu da kažem da nisam devojka za jednu noć. Pokušali smo, ako ne ide, ne ide. A ja nisam ni imala priliku da vidim dal ide ili ne ide. TI si svakoj devojci dao priliku.

- Jel možemo da se družimo da vidimo kako ide, ali da ti slučajno ne budeš u tom druženju... Ako ja nešto uradim, nešto pričam, negde gledam, negde odem - odgovorio je Filip.

- Filipe. to je najgore ja sam paćenica. Znam kakva sam. Ja bih ti zbog veze bih tolerisala i da budeš u vezi i da budeš korektan sa Aleks, Sve dok ne vidim da neku izje*eš neku na moje oči. a sam spremna da trip kao kuče ispred zgrade, ali da znam da si pored mene - rekla je Milica.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Filip Car

#ZADRUGA

#milica veselinović

#zadruga 6