Sumnja se da je Marijana B. oko 6 časova supruga, koji je ležao u dnevnoj sobi na garnituri, ubola nožem u levu stranu vrata i nanela mu tešku telesnu povredu.

Marijana B. (39) saslušana je u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je juče ujutru u stanu na Voždovcu pokušala da ubije supruga Miloša B. (40) nakon verbalne rasprave.

Osumnjičena se na saslušanju branila ćutanjem, odnosno iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenoj odredi pritvor da ne bi uticala na svedoke i da ne bi ponovila krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Sumnja se da je Marijana B. u petak, 27. januara oko 6 časova, supruga, koji je ležao u dnevnoj sobi na garnituri, ubola nožem u levu stranu vrata i nanela mu tešku telesnu povredu. On je potom uhvatio nož desnom rukom i sprečio dalje povređivanje, usped čega je zadobio lakšu povredu desne šake. Policiju i Hitnu pomoć je pozvala ćerka koja je bila sa njima u stanu.

U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, obavljeno psihijatrijsko veštačenje Marijane B., a pribaviće se i izveštaj Centra za socijalni rad o stanju u ovoj porodici.

Autor: Telegraf

#pokušaj ubistva

#saslušanje

#voždovac