Jedina stvar koja me više plaši je ono što smo planirali za "Misiju 8", koja će biti drugi deo filma - rekao je reditelj Mekkviri.

Legendarni glumac Tom Kruz dao je obožavaocima pogled iza kulisa kako je izveo, kako je rekao, "najopasniji" štos koji je ikada pokušao za najnoviji film u franšizi Nemoguća misija.

Klip koji je Kruz podelio na društvenim mrežama prikazuje štos iz njegovog predstojećeg filma, Misija: Nemoguća, koga na velikom platnu očekujemo na leto, a koji prikazuje opasan skok motocikla sa litice.

Ovo je daleko najopasnija stvar koju smo ikada pokušali, rekao je Kruz.
Radili smo na ovome godinama. Snimaćemo ga u Norveškoj i to će biti skok motocikla sa litice u base jump. Želeo sam to da uradim još od malena. I sve se svodi na jednu stvar - publiku.

Snimak opisuje izvanrednu pripremu koja je nastupila na sceni, uključujući izvođenje stotina padobranskih skokova iz helikoptera i hiljade motokros skokova na zemljanim stazama napravljenim isključivo za Kruzovo vežbanje.

Ne budi oprezan, rekao je Kruz. Budite kompetentni.

Scenarista i reditelj Kristofer Mekkviri rekao je: Jedina stvar koja me više plaši je ono što smo planirali za "Misiju 8", koja će biti drugi deo filma, koji bi trebalo da bude objavljen 2024.

Autor: RedPortal