Čovek pronađen u automobilu

Lovac (32) iz Kanzasa pronađen je mrtav u svom automobilu u subotu, a šerifi su zaključili da je poginuo kada je njegov pas nagazio na obarač njegove puške.

Neimenovani čovek iz Vičite pronađen je u blizini zaseoka Geuda Springs, 80 kilometara južno od Vičite, malog naselja sa 194 osobe, severno od granice sa Oklahomom, piše DailyMail. Šerifi veruju da je preminuo oko 9.40 ujutro.

- Pas koji je pripadao vlasniku pi-kapa nagazio je na pušku zbog čega je oružje ispalilo. Ispaljeni metak pogodio je putnika koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta - saopštila je šerifova kancelarija, prenosi Telegraf.

Šerifi nisu naveli ime čoveka, ali su mnogi na društvenim mrežama ismevali njegove povrede. Jedan prijatelj ga je branio.

- Svim komičarima i stručnjacima za oružje: Ovaj čovek je bio moj prijatelj, bio sam najbolji prijatelj više od 20 godina sa njegovim ocem - napisao je.

Šerif je rekao da ovakve stvari izazivaju mržnju među ljudima.

- Poznajem ovu porodicu veoma dobro i ne mogu da vam opišem kroz koliku patnju trenutno prolaze. Treba da vas je sramota - saopštio je šerif.

Autor: redportal.rs