Napao i rođenog oca

Kako prenosi portal Mondo, Aljberta Krasnićija, čovek koji je ubio srpskog dečaka Dimitrija Petrovića i koga je u Prištini prošle godine ubio njegov otac Skender Krasnići, neposredno pre ubistva je tražila policija. Poznat kao VIP menadžer, Krasnići je bio tražen nakon što je silovao svoju bivšu ženu Besu Gaši.

Kako su pre godinu dana preneli mediji na Kosovu, pozivajući se na izvore, ubistvo biznismena je došlo nakon sukoba koji je prethodno imao sa ocem, koji je tražio od njega da se preda policiji zbog zlostavljanja bivše supruge.

Kosovska policija je danima tragala za njim, zbog krivičnog dela fizičkog nasilja koje je počinio nad Besom, sa kojom ima i ćerku. Policija je prošle godine čak upala u kuću u potrazi za njim. Par se razišao malo pre nego što je Skender ubio Alberta prošle godine.

Podsetimo, kosovski Albanac Aljbert Krasnići je ubio Dimitrija Petrovića, srpskog učenika Medicinske škole, 5. juna 2004. godine u centru Gračanice. Aljbert ga je ubio iz čista mira. Popović je pogođen u glavu u predelu potiljka. 

Aljbert Krasnići je zbog ovog hladnokrvnog ubistva osuđen na zatvorsku kaznu od devet ipo godina, ali on je u zatvoru proveo samo četiri godine. Aljbertu Krasnićiju je presudio otac Skender i to prošle godine na Savindan - Skender Krasnići, bivši borac OVK, a sada poznati biznismen.

Autor: Mondo.rs

#9 i po godina

#Priština

#Silovao

#albanac

#bivša žena

#dečaka

#iz čista mira

#osuđen

#ovk

#presudio

#ubio

#ubio ga otac

#zatvor