ODMAH stiglo izvinjenje

Kako prenosi portal Mondo, Novak Đoković prošao je u četvrtfinale Australijan opena i tamo će igrati protiv Andreja Rubljova. Posle ubedljive pobede protiv Aleks de Minora pričao je i o žrebu i potencijalnim protivnicima. U polufinalu ga čeka bolji iz američkog duela Tomi Pol-Ben Šelton, a na drugoj strani je najozbiljniji rival Stefanos Cicipas.

Upravo je o Grku pričao Srbin, ali je zaboravio da ga je pobedio u finalu Rolan Garosa 2021. godine. Navijači ga brane i sigurni su da je u pitanju samo lapsus, ali ima i onih koji su uvereni da je to uradio namerno i da tako pecka protivnika. 

Poznajem dobro Cicipasa, verovatno najiskusnijeg igrača u drugom delu žreba. Igrao je već u završnicama grend slemova nekoliko puta, ali mislim da nikada nije došao do samog finala.

Tada se novinar umešao i podsetio ga je na to finale u Parizu u kom se vratio posle 0:2 u setovima.

A, da, tačno. U Pravu ste. Izvinjavam se, moja greška.

Kako je napisao jedan navijač:

Verovatno je u njegovoj glavi finale bilo sa Rafom Nadalom, pošto ga je pobedio u polufinalu. Sigurno je zaboravio to u tom trenutku.

Dok je drugi imao nešto drugačiji odgovor:

Ovo su samo mentalne igre. Novak je po tome jedan od najboljih, ako ne i najbolji. Naravno da nije zaboravio da je imao dva seta minusa i da se vratio iz mrtvih. Tako se poigrava sa Stefanosom.

Autor: Mondo.rs