Komšije iznele dodatne informacije

Kako prenosi portal Mondo, Sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana Đ. (78) pronađene su danas mrtve u svom stanu na Bežanijskoj kosi, a prema  nepotvrđenim informacijama, radi se o dvostrukom ubistvu. Dve sestre živele su zajedno pet godina, a prema rečima prve komšinice Jelice G., Jelisaveta i ona su bile veoma bliske. Jelica je ispričala da je policija sa njom obavila razgovor.

Kako je navela jedna od komšinica i bliska prijateljica koja je alarmirala ostale stanare da upadnu u stan:

Ne mogu mnogo da govorim jer je istraga u toku. Sad sam išla da pomažem istrazi, imam neka saznanja jer smo bile dosta bliske. Znam ko je dolazio u njen stan, znam, ali ne mogu da govorim. Izgleda da je ubistvo u pitanju.
Ja sam insistirala da zovemo. Zvali smo policiju ali su oni rekli da ne smeju da razvaljuju, ali da možemo mi sa dva svedoka. Rekla sam da razvalimo, pa ako je sve u redu platićemo bravu. I tako danima. Poslednji put sam je videla 6-7. januara, donela mi je bundevaru. Imala sam goste, imala sam puno ljudi u kući. Kasnije vidim nema je, nema je i onda sam počela da alarmiram. Neke komšije su govorike da su otputovale, ja sam imala tu crnu slutnju.

Dodala je da je i ona čula od policije da je u pitanju dvostruko ubistvo, a ne ubistvo i samoubistvo kako je mislila:

Sestra živi za njom 5 godina. Jelisaveta je bila depresivna, ja sam mislila da je ona sebi prekratila, sebi i sestri, ali kažu da je ubistvo.

Autor: Mondo.rs

#Bežanijska kosa

#depresija

#dvostruko ubistvo

#komšije

#nove informacije

#policija

#samoubistvo

#sestre

#strava

#užas