Dugo sam krila vezu sa Lukom

Manekenka Sofija Milošević ne krije sreću što se našla u ulozi majke. Ona svaki trenutak slobodnog vremena provodi sa svojim sinom, a po njenim Instagram storijima može se reći da je manekenka sa sinom skoro neprestano.

Može se primetiti da i njen partner Luka Jović ne krije sreću što je po 2. put postao otac, a Luka redovno obraduje svoju izabranicu nekim lepim buketom cveća.

Ovaj put Sofija je sve raznežila svoje pratioce na Instagramu kad je objavila sliku na kojoj zajedno spava sa svojim sinom: 👇

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Podsetimo javnost da su Sofija i Luka dugo krili njihovu vezu od očiju javnosti. Sofiju su čak u jednom momentu optužili da je rasturačica brakova. Manekenka je jednom prilikom i imala šta da izjavi na tu temu:

- Počeli su natpisi da rasturam brak što uopšte nije bilo tačno. Ja sam svoju vezu čak krila i od mame. Bilo je jako nezahvalno objasniti celu situaciju, jer je on tad imao sina koji je imao samo 4 meseca, kako ja da objasnim celu tu situaciju sa njegovom bivšom devojkom - izjavila je Sofija.

Autor: redportal.rs

#beograd

#fudbaler

#lukajovic

#madrid

#manekenka

#sofijamilosevic