U manastir Tumane mnogo ljudi dolazi po pomoć i isceljenje!

Na društvenoj mreži Facebook postoji grupa u kojoj vernici objavljuju čuda koja su im se dogodila u manastiru Tumane. Najčešće su to isceljenja, tj. izlečenja koja su se dogodila zahvaljujući molitvama tumanskih svetitelja Jakova i Zosima.

Danas, na veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje, prenosimo Vam priču Suzane iz Austrije, koja je u grupi Manastir Tumane podelila svoje iskustvo.

Dvostruko isceljenje (13.01.2023)- Doktori mi 2021. saopštavaju da su moji jajnici i materica uništeni i da se mora vaditi sve. Odlazim na operaciju i odmah zovem manastir Tumane. Na dan moje operacije održana je molitva za moje spasenje.                  Posle operacije doktor dolazi kod mene i saopštava mi: Operacija je uspešno odrađena, odstranjeno je pola jajnika. Vas je samo čudo spaslo, ništa drugo! Vi ste nešto sa čime se do sada nismo susretali. Nikako nisu mogli da shvate šta se desilo za samo par sati. Odmah sam znala da su Sveti Zosim i Sveti Jakov uslišili moju molitvu i molitvu monaha.              Time moje muke ne prestaju. 17.12.2022, radi mi se hitna operacija debelog creva koje se zamrsilo. Operacija uspeva odlično, ali sutradan kada sam ustala iz mene je izašla lokva krvi Da napomenem, opet su se za mene par dana čitale molitve u Manastiru Tumanu. Čekali su se rezultati i slutilo na najgore, ali je i ovoga puta moja vera i molitve su uslišene! Izlazim kući sva emotivno uništena, namučena i napaćena.                                    Od 21.12.2022 svaki dan postaje mi težak, konstantni bolovi, iscrpljenost, nisam ni vodu pila, niti jela, ali moja vera i moja molitva su u meni bile non – stop. Mislila sam da mi je kraj, zbog bolova koji su bili nesnošljivi i totalne iznemoglosti. U tim teškim trenucima, u očaju, u jednom trenutuku  tokom molitve kazala sam: Uzmite me, ili mi dajte zdravlja i snage da stanem na noge. Svakog dana sam pomazivala stomak uljem iz Tumana. Moja molitva je i ovog puta bila uslišena i ja nemam više tih bolova i dobila sam snagu. Osećam se čarobno, ne mogu vam ni opisati koliko sam srećna... samo Vam mogu kazati da me moj duh vodi kroz šumu do ispisnice i Sveti Jakov mi je pred očima i kao da ga pratim kroz tu svu šumu...Juče je bio moj prvi dan bez bolova, po prvi put od toliko dana jela i pila. -

Autor: RedPortal