Prisetili se Arkana, Ljube i Ćente

Gost Kristijana Golubovića u novoj epizodi emisije Bajke iz podzemlja na Red TV bio je Mihajlo Radosavljević Rakac.

Prisetili su se Darka Ašanina i njegovog sukoba sa Željkom Ražnjatovićem Arkanom, ali i ekipa koje su nekada vladale Dorćolom. Kristijan je pitao Rakca ko je najjači autoritet bio na Dorćolu, a on je odgovorio da je to bez dileme bio Iso Lero zvani Džamba:

Džamba. Ja ne znam odakle mu tolika ludost da jedan čovek krene sam biciklom na Rusiju. On je došao i pucao u Arkanovu sliku! I onda se desilo to što se desilo... (...) Da on nije to uradio, ti si svedok toga i potvrdićeš, ne bih se Arkan mešao i pustio bi ga da radi svoje kombinacije. Da pokojni Džamba nije to veče malo popio i da nije to pucao na sliku, on bi bio živ, njega niko nije dirao.

Kristijan je pitao koliko je njih nastradalo od droge i alkohola, na šta je Rakac odgovorio barem 90%. Kristijan je podsetio da se nekada znalo ko su autoriteti u gradu:

Oni su se pitali. Ja sad u gradu kad se posvađam s nekim u saobraćaju, uvek pitam da to nije dete nekog... Ne iz straha, iz poštovanja.

Rakac je potvrdio Kristijanovu tezu:

A koliko puta se desi da je možda drug od tvog sina? Beograd je mali grad. Ne samo što je malo, nego smo mi eksponirani od malena. Mi nismo što Ekrem peva kuća-pos'o. Mi smo živeli turbulentno i stalno upoznavali nove ljude. I danas dan upoznajemo nove ljude. To je bogatstvo imati što više prijatelja.

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs