Dušan Vlahović jedan je od potencijalnih bombi u januarskom prelaznom roku.

Najviše se priča o mogućem prelasku u Arsenal, spominju se još Bajern i Barselona, a sada im se pridružio Real Madrid koji je dao ponudu Juventusu.

Ona glasi – uz novac je Real spreman da uključi Antonija Ridigera kako bi se realizvao transfer, tvrdi Kalčomerkato, piše Blic.

Real u ovom trenutku nema 110 miliona evra, koliko traži Stara dama, ali je izvadio keca iz rukava i to u vidu nemačkog štopera koji je godinama bio velika želja Bjankonera.

Ridiger je procenjen na 40 miliona evra, jasno je da bi Madriđani morali da doplate, ali je veći problem to što 29-godišnji defanzivac ima platu od čak 11 miliona godišnje.

S tim primanjima bi u Italiji bio ubedljivo najplaćeniji fudbaler, zbog čega mora da se odrekne dela plate ako uopšte želi da se vrati na Čizmu gde je sa uspehom nosio dres Rome, pre prelaska u Čelsi, a potom Real Madrid.

Foto: Twitter.com/@juventusfc

Ostaje da se vidi kako će Juventus da reaguje na ovu ponudu jer bi izgubio napadača, ali dobio stub odbrane, a pritom i novac da osveži navalu.

Ukoliko se transfer dogodi, Vlahović bi tako u kratkom roku postao drugi Srbin na Santijago Bernabeuu. Luka Jović je stigao za 60 miliona evra leta, 2019. godine, ali se nije naigrao pored Karima Benzeme...

Pre nego što su i Italijani mislili, srpski napadač će se vratiti u tim Juventusa. Već sledećeg vikenda protiv Atalante u Seriji A. Ovo otkriva Gazeta delo sport u tekstu s naslovom: Alegri se smeška: Konačno dvojac Vlahović - Kijeza protiv Atalante!

– Nikada zajedno nisu igrali uprkos tome što su u Juventusu godinu dana, konačno su se oporavili – stoji u podnaslovu teksta italijanskog novinara.

Gazeta podseća kako je sudbina neko vreme razdvojila dvojicu asova, između transfera i povreda.

– Njih dvojica u Juventusu još nisu mogli da igraju zajedno ni minut. Kada je Srbin došao u Torino poslednjih dana prošlosezonskog prelaznog roka, Italijan je već bio u klupskom medicinskom bloku zbog povrede prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena. Međutim, povreda nije sprečila Kijezu da dočeka svog novopronađenog druga u Trening centar Juventusa, doduše na štakama. Osmeh je pao zagrljaj, iako su znali da će im trebali vremena da zajedno budu na terenu. Ali neće još dugo, vraćaju se na teren protiv Atalante – stoji u tekstu Gazeta delo sporta.

Autor: blic.rs

#Transferi

#dusan vlahovic

#ponuda

#real madrid